Ujčov ovládl derby a drží se na prvním místě


Branky


27. P. Ryba , 44. V. Mitáš , 60. M. Zich , 85. P. Němec (p.) - 56. O. Ostrýž
0

Derby v Ujčově vidělo rekordních 200 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov vstřelil dvě branky

Nedělní odpoledne na skvěle připraveném ujčovském pažitu svedlo do bitvy odvěké rivaly.

První poločas zahájili oba týmy opatrně a byla znát důležitost klání. Již ve 2. minutě domácí zahrozili pasem do vápna, Přemek Ryba míč výborně zpracoval a brankář Uhlíř měl spoustu práce.Věchnov pak byl o něco aktivnější a domácí se bránili, nutno říct, že bez větších problémů.Ve 26. minutě však propadl centr do vápna hostí až na Rybu, který jej neomylně poslal z voleje za záda bezmocného brankáře. Domácí útočník dnes předvedl výborný výkon a mohl s fanoušky slavit krásnou trefu 1:0. Hosté zabrali a tlačili se do zakončení, největší hrozbu představoval útočník Ostrýž. V 37. minutě byli milimetry od vyrovnání po standartce.To se však nekonalo a přišel trest. V 45. minutě si opět vzal míč ve vápně hostí Ryba, první pokus nevyšel, odražený míč si stáhnul pod sebe a stoper Jedlička to řešil důrazem - skluz, penalta. Míč si vzal Mitáš Vladislav a určil poločasové skore 2:0.

Druhá půle přinesla napětí a krásný fotbal

Druhé dějství bylo z obou stran fotbalovější, vzbudilo mnohem víc napětí a Ujčov nakonec dominoval. Několik okamžiků po zahájení to bylo po střelách do tyče 1:1, skore se však měnilo až v 55. minutě. Hosté sehráli dokonalý signál ze standartky a Ostrýž uklízel do sitě 2:1. Ujčov okamžitě kontroval - Jarda Nedoma svou pověstnou technickou vybaveností uvolnil do brejku Michala Zicha, který ač tísněn poslal krásný oblouček do branky hostí 3:1. Hosté byli zaskočeni a zdálo se být rozhodnuto. V 81.minutě však dostal po dvou žlutých domácí lídr Mitáš Vladislav červenou. Hosté ožili, byl to však Ujčov který hrozil, střely Zicha, Sedlera a Mitáše Petra volaly po brankách. Utkání nakonec rozhodla akce v 85.minutě, kdy Petr Mitáš, který využil důvěry kouče neohroženě vysprintoval do šestnáctky hostí, kde chtěl zakončit krásný centr od bratra Pavla byl nekompromisně sražen Uhlířem a pískala se další pentle. Pavel Němec ji zkušeně proměnil v 86. minutě -  4:1. Ujčov již další zápletku nedovolil a připsal si páté vítězství v řadě,pasoval se tak na hlavního lídra a kandidáta postupu.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: První půle nám příliš nesedla, soupeř hrál výborně, efektivita byla na naší straně. Postupem času jsme v utkání dominovali. Mrzí mě vyloučení našeho lídra V. Mitáše, klukům však děkuji za vzorný přístup k derby.

TJ Věchnov
David Starý: Tréninková morálka se nezlepšila ba naopak, ale musím pochválit hráče za předvedenou hru. I když výsledek vypadá jednoznačně vývoj hry na hřišti moc skóre nekoresponduje, pokud by jsme i dál předváděli podobné výkony tak určitě body budou přibývat a věřím že se ode dna odrazíme budeme na příčkách, které odpovídají kvalitě týmu.



Počet diváků: 200. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - MAREŠ Jiří (N), MAREŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.