Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Leopold Zatloukal předvedl proti Určicím velkou parádu - hattrick stihl už za první poločas


Branky


3

V sobotu 15. září bylo v Brodku u Prostějova odehráno utkání 7. kola okresního přeboru. Zápas měl být dle losu odehrán v Určicích, ale vzhledem k tomu, že jsou v Brodku hody, hrálo se na jejich hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počasí fotbalu příliš nepřálo, celé utkání se hrálo za mírného mrholení. Úvod zápasu byl herně vyrovnaný. Ve 20. minutě rozehráli domácí roh na krátko, načež poslali centr před branku do míst kde se nacházel Zatloukal, který se trefil mezi tři tyče- 1:0. Domácí se z vedení dlouho neradovali. Ve 26. minutě vystřelil z 18 metrů Vodák a vyrovnal na 1:1.

 

Ovšem ani tento stav dlouho netrval. Po půlhodině hry si na centr z levého křídla naběhl autor prvního gólu domácích Zatloukal a vrátil svému mužstvu vedení. Stejný hráč se gólem do šatny prosadil potřetí a stanovil poločasový výsledek na 3:1. Začátek druhého poločasu patřil hráčům Brodku. Úvodních několik minut téměř nepustili Určice na svou polovinu. S jedinou výjimkou.

 

V 50. minutě se po rohovém kopu dostal k míči v malém vápně Žáček a protlačil jej do sítě – 3:2. Hosté tak měli dostatek času výsledek vyrovnat, šance na to měli. Šance však měli i domácí. Ovšem do konce utkání již gól napadl a tak tři body zůstaly v Brodku. 

 

FOTO: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - P. Mlčoch [-] , M. Grulich [-] - P. Vajdík [-] , R. Berčák [-] - D. Střebský [-] (72. M. Mašek [-] ) , J. Kouřil [-] (82. F. Pavlů [-] ) , K. Žáček [-] (55. M. Hudský [-] ) - J. Kadlec [-] , M. Bureš [-] , P. Vodák [-] (46. F. Plajner [-] )

Sokol Brodek u PV
J. Král [-] - O. Vlachynský [-] (46. P. Soldán [-] ) , P. Piňos [-] (57. P. Sedlák [-] ) , P. Gamberský [-] , R. Hudeček [-] (51. O. Kořínek [-] ) , J. Typner [-] , J. Buriánek [-] , R. Ličman [-] (46. P. Rakáš [-] ) , L. Zatloukal [-] , P. Fialka [-] (84. J. Matoušek [-] ) , T. Smékal [-]

ŽK: 71. M. Bureš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BRYCHTA Josef - ZEMÁNEK Petr, KOLAŘÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2017 22:56
Lubomíre, omlouváme se, občas se bohužel jeden komentář mezi mnoha ztratí. Nicméně jsme zjednali již nápravu. :)
23. 9. 2017 19:23
Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.
Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.
Kecáte. Již 17. 9. jsem upozornil na chybu a náprava nikde..
17. 9. 2017 08:42
V titulku je chyba. Utkání se hrálo v Brodku