J. Malý 64.
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frenštát padl se Starou Bělou


Branky


64. J. Malý - 17. M. Petrík , 24. J. Dziža , 43. V. Jaroš , 55. M. Petrík
0

Zápas hodnotí trenér hostů Radim Kovář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frenštát letos poprvé prhrál, když nad jeho síly byla Stará Bělá, která vedla po pětadvaceti minutách už o dvě branky, když se úspěšnými střelci stali Petrík a Dziža. Domácíse nedala upřít snaha, v poli byla hra docela vyrovnaná, nováček soutěže byl daleko efektivnější a bez váhání trestal domácí minely. Těsně před odchodem do sprch pak ještě domácí družinu srazil úplně dolů po rohovém kopu třetím gólem Jaroš - 0:3. Frenštátské naděje na korigování skóre začaly mizet v nenávratnu v 55. minutě, kdy hostující letka zvýšila na 4:0 Petríkem, jenž vstřelil svou druhou branku v zápase. Frenštátu se poté sice podařilo snížit účet zápasu, když po trestném kopu Špačka doklepával do brány Malý. V dalším průběhu hry Frenštátu ještě neuznal rozhodčí branku kvůli ofsajdu. další příležitosti si domácí nevypracovali a připisují si první letošní prohru. 



Ohlasy k zápasu



FK Stará Bělá
Radim Kovář, trenér: V utkání se nám vydařil především první poločas, kdy jsme vstřelili krásné góly a zejména ten druhý byl skvostný. Představoval brilantně zakončený rychlý protiútok se vším všudy. Stálo při nás v některých situacích štěstí ale to u soupeře také, jelikož už v první minutě jsme mohli jít do vedení, kdybychom lépe předvídali a byli důraznější na zadní tyči. Ve druhém poločase nás soupeř výrazně zmáčknul na vlastní půli hřiště, a přesně v těhle chvílích nám chybělo mnohem lepší vykrytí prostorů, mezihra a klid na kopačkách, jelikož po zisku míče jsme během krátké chvíle o něj přišli díky zbrklosti, nepřesnosti a špatnému pohybu. Klukům však patří velká pochvala za způsob, jak po celou dobu utkání tvrdě pracovali. Je až neuvěřitelné, v jakém zdravotním stavu jsou někteří ochotni nastoupit jen proto, aby týmu pomohli. To se jen tak nevidí a mají můj obrovský respekt. Kazí nám však radost další zranění, které jsme utrpěli. Už to vypadalo, že se postupně budeme dávát dohromady ale bohužel se vracíme opět na začátek.



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
D. Horák [-] (83. O. Nezhoda [-] ) - A. Marek [-] , A. Plachký [-] (35. P. Fárek [-] ) , P. Střelec [-] (46. R. Vaverka [-] ) , Z. Vokáč [-] (46. D. Kobylík [-] ) , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , J. Malý [-] , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , D. Lošťák [-] (75. L. Poláček [-] )

FK Stará Bělá
I. Rajko [-] - O. Malík [-] (55. D. Líbař [-] ) , J. Dziža [-] (78. D. Charvát [-] ) , M. Wendtner [-] , V. Jaroš [-] (89. R. Brachtl [-] ) , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-] (90. J. Kačer [-] ) , R. Mika [-] , M. Kresta [-] , O. Pytlík [-]

ŽK: 46. D. Lošťák , 55. R. Špaček , 67. J. Bednář , 69. D. Kobylík - 15. M. Rusinko , 50. M. Kresta , 63. J. Dziža , 67. M. Wendtner .
Počet diváků: 193. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - ŠIMEČEK Michal, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.