Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov dostal doma dardu


Branky


0

Report z pohledu Čeladné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Čeladná přijíždí do Vratimova potvrdit výsledek z minulého kola.A podařilo se to velice dobře.Již od úvodního hvizdu ukazuje,kdo bude mít navrch.Již v 5.min.Walder z lajny posílá centr do šestnáctky,kde Padych z první střílí nad břevno.Další možnost v podobě standartní situaci má Beskyd v 9.min.,technická střela  Martina Váni končí nad břevnem.Na druhý pokus v 16.min,již standartku Čeladná proměňuje,když střelu zkouší Padych,gólman pouze vyráží a Řehák pohotově doklepává 0-1!Čeladná je více na míči a další fauly trestá Martin Váňa střelou vedle spojnice.Další gólovku zazdívá Padych,když zužitkuje centr Kubláka,ale jeho hlavičku Černý chytá.V 26.min přečetl Martin Váňa přihrávku soupeře,zachytává míč před šestnáctkou,protahuje se mezi obranu a kolem tyče zvyšuje na 0:2!0 dvě minutky později vysílá uličkou do brejku Marek Váňa Padycha a ten nedává šanci gólmanovi Vratimova 0:3!V 30.min přebírá Walder míč,dostává se do pokutového území,kde je faulován,rozhodčí ukazuje penaltu,bohužel exekutor Martin Váňa nedává.Další gól přidává Padych v 33.min,když míč dostává do běhu a prostřeluje brankáře 0:4.

 

Do druhého poločasu vstupuje Čeladná rovněž lépe a v 57.min.,přebírá míč Padych,posouvá na Martina Váňu a ten mění skóre na 0:5!Svou třetí branku dává v 60.min,Padych,když svou střelou nedává Černému šanci 0:6!Hosté uklidněni výsledkem,polevují v koncentraci,rozehrávku zachytávají domácí na polovině hřiště a v 65.minutě korigují Trmalem na 1:6!Čeladná dostává druhou branku o minutu později Uherčíkem,který snižuje na 2:6.Beskyd znovu zaútočil v 77.min.,když pohotovost brankáře zkouší Walder,jeho střela je pouze vyražena na rohy.Rohový kop provádí Fojtík,hlavičku Řeháka která směřuje do brány zastavuje na brankové čáře Černý.Čeladenští si již výsledek pohlídali a po velice dobrém výkonu si odváží plný počet bodů.

 

zdroj: http://www.skceladna.cz



Sestavy


FC Vratimov
D. Černý [-] - D. Musiol [-] , R. Šimek [-] , R. Stuchlík [-] (46. M. Kašuba [-] ) , J. Pohludka [-] - J. Pešek [-] , V. Osvěčík [-] , T. Uherčík [-] (84. L. Brezula [-] ) , R. Pešek [-] - M. Svěnčík [-] (62. J. Sáblík [-] ) , V. Trmal [-]

SK Beskyd Čeladná
J. Hlaváč [-] - A. Fojtík [-] , M. Badura [-] , R. Kublák [-] , M. Šimák [-] (72. P. Novák [-] ) , J. Padych [-] (60. J. Kahánek [-] ) , O. Walder [-] , M. Váňa [-] (56. T. Baran [-] ) , M. Váňa [-] (82. A. Taraba [-] ) , J. Farský [-] , V. Řehák [-]

ŽK: 23. J. Pohludka , 42. V. Trmal , 71. V. Osvěčík - 75. M. Badura .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - JURČEK Ondřej, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.