10:0
(10:0) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

15.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty rozdrtily Frymburk B, který opět zápas nedohrál


Branky


2. T. Faltus , 7. M. Ovádek , 13. T. Faltus , 19. D. Kubánek , 31. T. Faltus , 33. M. Kouba , 35. T. Faltus , 35. S. Gocala , 38. M. Kouba , 45. T. Kéri
15

Frymburští přijeli opět v neúplné sestavě, což se promítlo na poločasovém výsledku. Poté nahlásili další raněné a rozhodčí utkání ukončil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabený Frymburk inkasoval v průměru každé 4,5 minuty

Malonty si proti oslabenému béčku Frymburku otevřely střelnici a už ve druhé minutě šly zásluhou Tomáše Faltuse do vedení 1:0. Domácí se podruhé radovali z branky v sedmé minutě, kdy překonal Tichovského Martin Ovádek2:0. Šest minut nato byla frymburská obrana překonána znovu a znovu to bylo z kopaček Tomáše Faltuse, který tak vstřelil svou druhou branku v utkání – 3:0. Černou dvacetiminutovku dokonal Dominik Kubánek, který se radoval z branky v devatenácté minutě – 4:0.

 

V jednatřicáté minutě završil malontský středopolař Tomáš Faltus hattrick a následně se strhla gólová lavina do sítě Tichovského. Ve třiatřicáté minutě se zapsal mezi úspěšné střelce také Matouš Kouba6:0. Pětatřicátá minuta pak přinesla dvě branky, nejprve se trefil Silvestr Gocala a následně také Tomáš Faltus, pro kterého už to byl čtvrtý gól v utkání – 8:0. V osmatřicáté minutě přidal devátou branku Matouš Kouba a v téže minutě si poranil nohu frymburský Martin Pompe. V samotném závěru poločasu pak vstřelil desátý gól Tomáš Kéri a rozhodčí zápas ukončil kvůli nedostatečnému počtu hostujících fotbalistů, protože ze hry odstoupil kvůli zranění zad Bořivoj Vágner. Malonty si tak připsaly lehké vítězství, když odehrály pouze jeden poločas a vstřelily deset branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Matouš Kouba, hráč: K zápasu není moc co říct, Frymburk dorazil v osmi a my věděli, že se zápas nedohraje, tak jsme chtěli upravit skóre, což se nám podařilo a potvrdili jsme jarní formu, snad nám to vydrží i příští zápas v Nové Vsi.




Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - L. Kuzma [-] , T. Kéri [-] , J. Hajdák [-] , S. Gocala [-] , M. Beneda [-] , M. Kouba [-] , T. Faltus [-] , M. Kravets [-] , V. Žalud [-] , K. Beutl [-]

FC Šumava Frymburk B
P. Tichovský [-] - M. Juhaňák [-] , M. Glos [-] , F. Fatura [-] , M. Břečka [-] , M. Pompe [-] , V. Liebl [-] , T. Pavlík [-] , V. Tomka [-] , M. Neumann [-] , D. Antl [-]

ŽK: 39. J. Hajdák - 6. V. Liebl .
Hráči zápasu: T. Faltus .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Holub Jaroslav - OLAH Radek (N), MICÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Zbyněk Rýpar

Expert: Matouš Kouba
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem, Frymburk jezdí bojovat v osmi lidech ven a v devíti doma, ale podcenit je nemůžeme i Dolní Dvořiště hodně potrápili.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích