Dívčice urvaly tři body i s Kameňákem, Strnad vstřelil čtyři branky


Branky


30. V. Strnad , 41. L. Valenta , 43. V. Strnad , 50. V. Strnad , 76. V. Strnad - 35. J. Červonyj , 78. J. Červonyj (p.)
0

Po vítězství v Boršovê přivítali domácí nevyzpytatelný Kamenný Újezd "B". O soupeři se toho moc nevědělo, takže utkání bylo plné očekávání. Nutno podotknout, že hosté byli nepříjemným soupeřem a jejich postavení v tabulce rozhodně neodpovídá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra byla vyrovnaná, branky ale stříleli domácí

Utkání s rezervou Kamenného Újezdu mělo výkop už v 15:30 a cestu na něj si našlo v krásném podzimním počasí několik desítek fanoušků. Ti domácí ale museli být v úvodu utkání velice zklamáni. Dívčičtí fotbalisté vstoupili do zápasu dost vlažně a jen díky dobrým zákrokům brankáře Dolejšího nešli hosté do vedení. Domácí celek se po vážném varování konečně probudil a začal hrát svou hru. První branka padla ve 30. minutě, když se po perfektně zahraném rohu Rejdala trefil hlavou Václav Strnad. Vedení jim ale dlouho nevydrželo. Zbytečnou chybu v obraně potrestal Jakub Červonyj a bylo srovnáno. O pět minut později získali domácí výhodu pokutového kopu, jenže Luboš Tvrzický neproměnil a skóre se tedy neměnilo. Dívčice ale nepropadli panice a začali ještě více makat a i přes neproměněnou penaltu se ještě do půle ujali vedení. Vše co mu stálo v cestě propálil Leoš Valenta a definitivní tečku za poločasem udělal opět Václav Strnad. Poločas tak skončil vedením domácích 3:1.

Strnadova one-man show

Druhý poločas začal náporem domácích fotbalistů. V 50. minutě utekl po levé straně Rejdal, nacentroval na hlavu Strnada a ten nekompromisně hlavnou zavěsil - 4:1. Na vlně euforie pak domácí hráči pokračovali i nadále. Vytvořili si slibné šance, ale žádné nevedly k brance. V 76. minutě si Hezoučký pohlídal ofsajdovou past, vyslal Václava Strnada. Ten se ocitl sám před gólmanem Kvasničkou, ten se mohl zeptat "kam to chceš?" a s noblesou velkých hráčů vstřelil svou čtvrtou branku v utkání. Byla to jeho dvanáctá branka na podzim a vede tabulku střelců. O dvě minuty později měli výhodu pokutového kopu i hosté, Jakub Červonyj si počínal lépe než domácí záložník a upravil kosmeticky skóre na konečných 5:2. Závěrečný nápor Kamenného Újezdu už nic nepřinesl a body tak zůstaly na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Do zápasu s Kameňákem jsme šli s respektem, protože jsme s ním hráli poprvé a nevěděli co od nich očekávat. Také to ze začátku bylo znát, soupeř měl dvě šance, ale golman Dolejší nás podržel. Od té doby jsme se zvedli a začali hrát my, šli jsme do vedení po rohu gólem Strnada, bohužel jsme opět po chybě dostali vzápětí na 1:1. Kluci nepropadli panice a začali víc makat i přes neproměněnou penaltu jsme ještě do půle dali góly Leoše Valenty a Strnada na 3:1. V druhé půli jsme navýšili skóre na 4:1, ale soupeř se nevzdával, snížil na 4:2, ale konec patřil opět nám a konečný výsledek 5:2. Strnad vstřelil 4 góly, opět nám pomohl Hezoučký, který nahrál na 3 góly, jinak musím pochválit celé mužstvo. Kameňák měl mladé a nepříjemné mužstvo.




Počet diváků: 85. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - AMBROŽ Martin (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.