Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 10:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec se trápí, tentokrát ho vyškolilo Větřní


Branky


23. P. Holba , 59. P. Holba - 15. R. Weinhard (p.) , 28. P. Gutheis , 54. J. Poláček , 64. J. Peťule , 69. R. Weinhard , 90. P. Gutheis
0

Nováčkovi soutěže poslední zápasy nevycházejí - prohrál počtvrté v řadě, z toho potřetí za sebou o čtyři a více branek. Již je to pravidlem - za Větřní se samozřejmě dvakrát trefil Weinhard, stejným příspěvkem se tentokrát předvedl i Gutheis. Větřní tak po nepovedeném vstupu do soutěže dál stoupá tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefily se opory Větřní

Třetí duel po sobě obdržel sedlecký tým pořádnou nakládačku, ale i tentokrát to bylo spíš vinou vlastních strašidelných chyb, než výkonem soupeře, ačkoliv Větřní rozhodně v zápase bylo lepším týmem. Vítr do plachet hostům Sedlec nafoukal sám zbytečnou penaltou, kterou proměnil Weinhard - 0:1. Veterán Holba ale dokázal po chybě hostující obrany srovnat - 1:1.

 

Jenomže za pět minut hosté opět vedli, když se pěkným dloubákem prosadil Gutheis - 1:2

Domácí se nadechli jen na chvíli

Začátek druhé půle začal domácí Sedlec aktivně, vyrovnání T. Kučery ale neplatilo kvůli ofsajdu a místo toho přišla třetí trefa hostů, když se prosadil Poláček - 1:3. Sedlec to ještě nevzdal a poté, co Chromý vybojoval míč, T. Kučera našel ve vápně Holbu, který z úhlu snížil - 2:3.

 

Jenže další dvě velké individuální chyby v obraně Sedlece znamenaly dvě laciné branky pro Větřní a v tu chvíli bylo hotovo. Za hosty pálil přesně střídající Peťule a podruhé v zápase nejlepší kanonýr soutěže Weinhard. Ránu z milosti dali hosté Sedleckým v poslední minutě z kopačky kapitána Gutheise - 2:6.

 

Sedlec dohnaly problémy s úzkým kádrem a syndrom postupujícího, kdy se po několika prohrách hráči bojí něco vymyslet a z nervozity chybují. Pokud bude chtít Sedlec hrát 1. A i napřesrok, musí v zimě posílit, nebo zcela změnit přístup. Jakýkoli bod z posledních dvou podzimních venkovních zápasů by byl velkou vzpruhou. (sksedlec.klubweb.cz/)



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Narážíme hlavami na náš strop, to je zřejmé. Bez tréninků a s věkovým průměrem hodně přes 30 let je tahle soutěž pro nás zkrátka hodně těžká. Přesto bychom mohli soupeře víc potrápit, kdybychom ovšem nedělali tolik individuálních kiksů. V tomhle utkání jsme soupeři 4 góly nabídli strašnými chybami, a to se pak hraje těžko. Pokaždé, když jsme se dostali na dohled, záhy jsme inkasovali. Nedá se nic dělat, máme před sebou dva těžké venkovní zápasy, zkusíme něco urvat a v zimní pauze musíme vymyslet, co dál. Je zjevné, že jsme se nedokázali vypořádat hlavně s odchodem stopera Honzy Tůmy do Rakouska, v obraně nás tlačí bota. Ale nejen tam, abych to neházel jen na kluky vzadu. Jedeme dál, je to jen fotbal, z ničeho se nehroutíme, je před námi ještě víc než polovina zápasů a ztráta není nepřekonatelná."

SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Ranní zápasy nám moc nejdou, ale ten v Sedleci se nám povedl.Od začátku jsme na domácí vlétli a ti s naší hrou měli problémy. Hráli jsme rychlý, kombinační fotbal a nebýt výborně chytajícího Hanzala, mohl Sedlec dostat ještě o pár branek víc. Za nás se trefil i sváteční střelec Honza Poláček, který má teď formu jako hrom. Máme teď šnůru čtyř výher a jsme trochu klidnější než před dvěma týdny, ale nějaké body chceme určitě ještě urvat a nejlépe hned v sobotu doma se Slávií!"



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - T. Kučera [-] (87. M. Kroupa [-] ) , J. Staněk [-] , M. Chromý [-] , J. Koch [-] , D. Ambrož [-] , J. Zíka [-] , M. Bláha [-] , P. Holba [-] (67. M. Pešek [-] ) , J. Špán [-] , M. Pešek [-] (64. M. Kučera [-] )

SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , J. Skok [-] , M. Pliška [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] (46. J. Peťule [-] ) , P. Podskalský [-] (89. J. Fleischmann [-] ) , V. Žilavý [-] , Z. Adamíček [-]

ŽK: 61. J. Poláček .
Hráči zápasu: F. Hanzal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ťupa Michal - JEVČÁK Martin, NOVOTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.