Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

--

Sedlec vlétl do I.A úspěšně, skóre otočil Kučera


Branky


6. P. Prokopec (p.) - 67. T. Kučera , 79. T. Kučera
0

Sedlecký nováček má za sebou povedený vstup do premiérové sezóny v I.A třídě, když uspěl na půdě Blatné. Domácí sice rychle vedli, ale druhý poločas patřil hostům, kteří zásluhou dvou branek Tomáše Kučery vybojovali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I díky pouti mělo utkání parádní diváckou kulisu

Byl to hodně slavnostní okamžik pro sedlecký tým. V Blatné totiž přímo u stadionu probíhá pouť, a tak bylo přítomno opravdu obrovské množství diváků. Začátek byl z pohledu hostů hodně špatný, bylo vidět, že ostych z vyšší soutěže přinesl na sedlecké kopačky nervozitu. Blatná rychle kombinovala a k tomu navíc dostala po faulu Kocha na hranici šestnáctky k dispozici penaltu, kterou Prokopec proměnil - 1:0.

 

Pak se hodně zapotil brankář Hanzal, který ale další šance domácích dokázal několikrát zlikvidovat. Postupně se ale i Sedlec dostal do hry a v závěru poločasu měl první větší šanci Kučera, který ale po kličce ve vápně vystřelil slabě a následovala silná sedlecká zbraň - standardní situace. Brankář Chlanda musel proti hlavičce Bláhy předvést výborný zákrok. 

Kučera otočil skóre

Po přestávce se ale obraz hry změnil, Sedlec už zcela ztratil ostych z vyšší soutěže a šel za vyrovnáním. První gól Šindeláře ale pro údajný ofsajd sudí neuznali. A tak vyrovnání přišlo až 67. minutě, kdy Chromý obral obránce o míč, našel volného T. Kučeru, který nadvakrát trefil - 1:1. A nebezpečné sedlecké akce pokračovaly. T. Kučera prošel obranou, našel Šindeláře před prázdnou brankou, tomu ale míč skočil a skončil z několika kroků nad.

 

Nakonec ale nováček soutěže nemusel smutnit. Jedenáct minut před koncem vyhrál Špán hlavičkový souboj, poslal T. Kučeru do brejku, ten obešel i brankáře a zápas rozhodnul - 1:2. Sedlec neprohrál venkovní utkání bez jednoho dne už rok a nečekaně "vykradl" i Blatnou. (zdroj: sksedlec.cz)



Ohlasy k zápasu



SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): "Premiéra po postupu bývá vždycky těžká a ne jinak tomu bylo i v Blatné. Tam se navíc konala pouť, všude kolem hřiště byly kolotoče a přes hlasitou hudbu jsme se na hřišti skoro ani neslyšeli. Začátek byl z naší strany hodně nervózní a Blatná mohla dát i víc než jeden gól. Naštěstí Fanda Hanzal v brance, kromě penalty, nic jiného do sítě nepustil. Postupně jsme se dostávali do hry a myslím, že naše útoky byly možná i nebezpečnější, než ty domácí, i když jich nebylo tolik. Po přestávce jsme ale ještě vystupňovali tempo a mladí blatenští kluci začali dělat chyby, které jsme dokázali zkušeně využít. Nakonec jsme mohli vyhrát i víc, ale samozřejmě i těsná výhra je pro nás úžasná. Já osobně jsem skoro celý půl rok nemohl kvůli zranění pořádně hrát, o to víc jsem byl natěšený a jsem moc rád, že jsme všichni ukázali, že v 1. A třídě nemusíme být za statisty. Ale musíme dál makat."



Počet diváků: 450. Rozhodčí: Jevčák Martin - RINTH Jan, TOUCHA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.