Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 16:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezóna je za námi, Svatava na závěr přejela Rychnov


Branky


0

Ročník 2016/17 se nakoenc rozloučil asi nejlepším možným zápasem. Do vzájemného utkání naskočili první s druhým s tím, že už se na jejich pozicích nic měnit nebude. Nešlo tedy o nic, je o to, nějak to zkrátka dohrát. Od začátku se ale poslední zápas sezóny vyvíjel lépe pro Svatavu, která si poslední tři body zajistila už v první půli a ve druhé už nešlo absolutně o nic. Rychnov ale přijel jen v devíti lidech, takže jí poslední utkání a rozlučk use svými fanoušky příliš neztížil. Nakoenc domácí vyhráli v poměru 7:1 a v soutěži OP Sokolov slaví celkové šesté místo. Rychnov skončil sedmý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodovalo se už v první půli

Výrazně oslabený Rychnov ztrácel už od první minuty a v utkání se v podstatě jen bránil. Svatava měla neustálý tlak a hradby soupeřovy defenzivy prolomila poprvé už v šesté minutě, když se trefil přesně David Juhár. Pak přišla sice delší odmlka. Přeci jen vládlo nad Svatavou až nevlídně parné počasí, a tak se nikomu nechtělo do v podstatě již zbytečného utkání dávat vše. Proto Svatavě v klíčových momentech trochu scházel i pohyb. Dokázala se ale prosadit i v jiných situacích, kdy jej tolik za potřebí zase nebylo, a tak se v osmadvacáté minutě dostala do dvoubrankového odstupu po trefě Pavla Popoviče a v závěru půle třetí brankou ještě definitivně dokázal gólem do kabin rozhodnout Robert Holub. Rychnov si v první půli ani neškrtnul a ve druhé mělo jeho utrpení pravděpodobně ještě pokračovat.

Svatava polevila a po inkasování musela přitlačit

Ve druhé půli už Svatava výrazně zvolnila a dala prostor také svému soupeři. Rychnov ale nikterak nebezpečný nebyl, a tak jí hodně volné tempo k udržovnání náskoku dobře vyhovovalo. Jenže v osmašedesáté minutě se hosté prosadili z oejdinělé šance po celkem nenápadné akci. Autorem branky, která snížila stav byl Evžen Klemm. To konečně donutilo Svatavu trochu zabrat a začala soupeře zase výrazněji přehrávat. Chvíli tlačila trochu bezúčelně, ale pak přidali dva rychlé zásahy Petr Harvalík a Pavel Popovič, a domácí měli vše zase pevně pod kontrolou. Nakoenc už ale nepolevili ani na posledních deset minut. Závěr sezóny si dál chěli užít a přidávali proto další branky. Šestý zásah přidal Jan Tříska a o poslední branku sezóny se nakonec postaral David Juhár. Ten byl tak zároveň prvním i posledním střelcem posledního zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Poslední zápas byl jednoznačnou záležitostí. Soupeř nám to usnadnil tím, že přijel jen v devíti lidech. My jsme podali spolehlivý výkon a hladce jsme zvítězili. Zahráli si všichni a mohli jsme být spokojení. Chtěl bych všem poděkovat, že to pojali sportovně, a že pro nás sezóna neskončila tím, že jsme se smolně nevešli do první pětky. Tu nadstavbovou část jsme zvládli dobře a ještě jsme si zahráli pěkný fotbal. Nicméně je pravdou, že nás to hodně mrzí, celý rok jsme balancovali mezi tou lepší a horší skupinou a nakoenc to nedopadlo. Stačil jeden trochu lepší zápas a mohli jsme hrát v té lepší skupině. Škoda. Snad to zvládneme příští rok.

SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - D. Juhár [-] , J. Tříska [-] , M. Kasl [-] , B. Vágner [-] - T. Pippenbacher [-] , R. Holub [-] , P. Popovič [-] , A. Lídl [-] , L. Pech [-] - P. Harvalík [-]

SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - K. Kreysa [-] , V. Volpov [-] , V. Verner [-] , M. Dvořák [-] , J. Veršecký [-] , L. Kóhler [-] , E. Klemm [-] , A. Tirinda [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Balhar Ivan - VETCHÝ Jan (N), KŘÍŽ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku