1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 11:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovská prohrála na závěr s Jindřichovicemi


Branky


0

Přímý souboj o celkové třetí místo na závěr sezóny sledovali diváci na hřišti trápící se Chodovské, která měla ale ještě stále šanci, rozloučit se proti Jindřichovicím se ctí a nakoenc až nepochopitelně s obrovsky záporným skórem skončit nakoenc třetí. Chopit se však této šance ale nedokázala, sice se už v úvodu dostala do vedení, ale Jindřichovice pak bez větších potíží zápas otočily a celkové třetí místo si zajistily pro sebe výsledkem 1:3. Teď musí Chodovská doufat v nedělní výhru favorizovaného Chodova, jinak by jí Krásno mohlo sesadit ještě i ze čtvrté pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovská začala souboj o bronz skvěle

Týmy se dlouho nerozpakovaly a zápas začal ihned pěkně zostra. Jindřichovice se v podstatě ještě nestihly ani rozehřát a už lovily balón z vlastní sítě, poté, co jej do ní uklidil ve třetí minutě Lukáš Karpíšek. Zdálo se, že by se mohla Chodovská s nepovedeným jarem nakoenc rozloučit výhrou, ale iniciativu postupně začaly přebírat Jindřichovice, které zhruba další patnáct minut hrály se soupeřem vyrovnaný fotbal a posléze začaly trochu tlačit. Chodovská sice byla stáel celkem nebezpečná a snažila se využívat chyb souepřovy defenzivy, ale marně. Hosté tak dostali šanci využít několika zaváhání soupeře a po několika svých omylech vyrovnali brankou Jana Miky. V následujících minutách už nikdo vsítit nedokázal a do šaten se pak odcházelo za stavu 1:1 a nutno říci, že zaslouženě. První půle byla hodně vyrovnaná, i když s balónem hráli více hosté.

Pojistka v podobě závěrečné trefy

Ve druhé půli Jindřichovice ještě více zaply a snažily se ukořistit rychlé vedení. Zhruba dvacet minut jim ale něco chybělo. Chodovská se bránila statečně a sama si pár šancí vytvořila. Po oné dvacetiminutovce se ale do šance dostal kanonýr Eduard Fojtík, který poslal svůj tým do vedení. Chodovská se pak sice snažila se zápasem ještě něco udělat, ale neměla už dost sil. Jindřichovice kontrolovaly hru a díky otevřenému stylu soupeře si ještě něokolik šancí vytvořily. Definitivní pojistku nakonec ale dokázaly přidat až v závěru, když poslední jindřichovickou brankou sezóny upravil na konečných 1:3 Pavel Horvát. Hosté tak díky zvládnuté druhé půli nakonec celkem pohodlně zvítězili, a mohou se tak nyní opíjet brozovou slastí. Troufám si říci, že to byla v podání Jindřichovic až nečekaně vydařená sezóna, obzvláště poté, co tak tak postoupily mezi pět nejlepších.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

FK Jindřichovice
Josef Surový: Byly jsme určitě ve všem lepší, měli jsme mnoho šancí a několikrát nás vychytal výborný brankář soupeře. Celý zápas byl celkem jednoznačný. Kdybych měl ale ohodnotit sezónu celkově, tak jsme hodně překvapení. Hráli jsme ve stejném kádru a ve stejném složení, jako v minulém ročníku, kdy jsme skončili poslední. Třetí příčka v tabulce je pro nás proto velmi příjemným překvapením a já všem klukům musím za celou sezónu poděkovat. Třetí už Jindřichovice dlouho nebyly.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - R. Lenk [-] , M. Tatar [-] , P. Dušek [-] - T. Wolarz [-] , T. Bílý [-] , M. Kastl [-] - M. Gabčo [-] , R. Tomášek [-] , L. Karpíšek [-] , J. Volek [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , M. Voves [-] (39. P. Horvát [-] ) , J. Mika [-] , T. Havlík [-] , J. Račák [-] , M. Truhlář [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Fujan [-] , L. Rehák [-] , R. Hudák [-]

ŽK: 19. P. Treitl , 80. R. Tomášek - 65. M. Truhlář .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Godža Ladislav - KUTNOHORSKÝ Jiří (N), BIGAS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.