Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm branek viděla nejvyšší návštěva jara


0

Třetí jarní kolo nabídlo derby sousedů v tabulce nesoucí název Baník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neudrželi vedení a ve druhé polovině první půle třikrát inkasovali

Přibližně kilometrová rovinka dělí Líně a Zbůch. V tabulce okresního přeboru dělil před utkáním obě fotbalové družiny jediný bod. Bylo tedy o co hrát. O tři body a také o reputaci. Derby obou Baníků je tady. A začlo lépe pro domácí, kteří v 9. minutě otevřeli gólový účet zápasu. Prvním střelcem se stal Milan Vágner ml. Očekávalo se vyrovnané utkání a tomuto předpokladu dostál hostující Tomáš Bártek, pro něhož uklidit balón do poloodkryté branky nebyl velký problém. V tu dobu bylo odehráno 22 minut. O čtyři minuty později překlopil misky vah na stranu Baníku Zbůch Petr Bufka, který vytěžil z aktivity spoluhráčů vedoucí branku hostů. Ve 32. minutě Stanislav Schejbal z trestného kopu obstřelil zeď a rozvlnil síť po třetí. 32. minuta byla zároveň konečná pro domácího brankáře Ondřeje Zítku, který pro zranění odstoupil. 

Derby jak se patří i ve druhé půli

Velmi povedený nástup na hrací plochu měli domácí fotbalisté. V 48. minutě se o kontaktní gól postaral Marek Kuna. Stav 2:3 z pohledu Líňských trval však jen tři minuty. Stanislav Schejbal v 51. minutě vstřelil svojí druhou branku zápasu a hosté odskočili opět na rozdíl dvou branek. Uběhly další dvě minuty a skóre se opět měnilo. Pátý zářez na pažbu přidal Jan Šiman. V 63. minutě se o korekci z pohledu domácích postaral Pavel Staškovič. 18 minut druhé půle bylo minulostí a za tu dobu padly čtyři branky. Opravdu žádná nuda. V 66. minutě Stanislav Schejbal při snaze vypíchnout míč zajel kopačkou do trávníku a Hráč minulého, tedy 15. kola, musel pro zranění opustit fotbalové jeviště. Zbývající minuty tohoto taháku kola už další změnu stavu nepřinesly a bylo tedy jasné, že vyhrál Baník. Podruhé v této sezóně Baník ze Zbůchu. Stotřicet diváků v ochozech vidělo velmi výživné utkání a hosté navýšili touto výhrou náskok na svého soupeře na čtyři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Petr Aschennbrener - Vedoucí mužstva: Našimi chybami jsme hostům nabídli vedení. Bylo to pěkné utkání. Jen škoda těch laciných gólů.

TJ Baník Zbůch
pan Klečka - vedoucí mužstva: Bylo to velmi vyrovnané a bojovné utkání. Body z derby se vždycky počítají.



Sestavy


TJ Baník Líně
O. Zítka [-] (32. O. Mašek [-] ) - M. Vágner ml. [-] , L. Pulpán [-] , M. Kuna [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] (76. D. Dudík [-] ) , V. Zítka [-] , P. Staškovič [-] , M. Dudík [-] , J. Cink [-] , T. Šoul [-]

TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - S. Schejbal [-] (66. J. Zetocha [-] ) , P. Bufka [-] , T. Bártek [-] , A. Prokop [-] , J. Šiman [-] , L. Vladař [-] (77. Z. Kopček [-] ) , J. Veselý [-] , T. Svítil [-] , M. Netušil [-] , M. Fořt [-]

Počet diváků: 130. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - TOPTEJ Emil (N), DOLEJŠ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.