Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 13:30

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží nasázelo sedmičku poslední Líšiné a zajistilo si postup


0

Fotbalisté Záluží získali proti poslední Líšiné tři body a nyní se už nemusejí ohlížet na výsledky Záhoří, jelikož i případné rovnosti bodů se může Záluží spolehnout na lepší vzájemné zápasy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Líšina držela krok

Od začátku duelu bylo patrné, kdo bude tahat za nitky tohoto utkání. Kvalitativní rozdíl byl mezi mužstvy ihned patrný a Záluží svojí převahu přetavilo v gólový úspěch hned po deseti minutách hry, kdy se prosadil po hezké akci kanonýr Ladislav Mlnařík. Aktuálně nejlepší kanonýr soutěže, jenž ovšem ještě bude muset dofuat, že uhájí svoji pozici (aktuálně má jednobrankový náskok před Filipem Pelouchem, který ještě může zasáhnout do odloženého zápasu, pozn. redakce) se následně prosadil ještě jednou, čímž dal svému týmu větší klid na kopačky. To ale netrvalo dlouho, jelikož do poločasu bojující Líšina dokázala snížit zásluhou Jana Jarošíka

Záluží dominovalo

Po změně stran ale už na hřišti působil pouze jeden celek. Poslední tým tabulky držel nadějný výsledek do 66. minuty, kdy se poprvé v utkání prosadil Lukáš Pondělík. Stejný hráč navíc za malou chvilku znovu pálil do přesného a o výsledku zápasu bylo proto prakticky rozhodnuto. Následně ještě dal o sobě vědět dalším zářezem do černého Ladislav Mlnařík, který proto mohl slavit hattrick. V závěrečné pětiminutovce ještě přišly další dva góly do hostující svatyně. Prosadil Josef Urbánek a především František Pondělík, jenž si přišel kopnout na závěrečných deset minut, a i ve 49 letech prokázal, že dokáže střílet branky. Domácí se proto rozločili se sezonou kanonádou a mohou slavit postup. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Poklidné utkání, které jsme měli zcela ve své režii. Dobře jsme si zahráli a po konci zápasu jsme už slavili, přestože jsme si nebyli zcela jistí, jak to vlastně je. Až nyní, když mluvím s vámi, tak už mám definitivně jasno, že postupujeme. Dobrý výkon předvedl rodinný klan Pondělíků, Lukáš hrál v záloze, František nastoupil na závěrečnou část do útoku.

TJ Sokol Líšina
Milan Klich: Výkon týmu odpovídal tomu, co jsme předváděli v celé sezoně. Nemáme natrénováno, což je znát, a bohužel někteří na to nemají ani po fotbalové stránce. Špatně nezahrál ve středu zálohy Karel Lhoták.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
D. Míka [-] - L. Mlnařík [-] (80. F. Pondělík [-] ) , P. Braun [-] , J. Šmidingr [-] , J. Urbánek [-] , P. Motyčák [-] , L. Pondělík [-] , J. Povolný [-] , L. Třeštík [-] (20. P. Zahradník [-] ) , M. Hnilička [-] , V. Zahoř [-]

TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - M. Kloversa [-] (46. Z. Hrdonka [-] ) , V. Štverák [-] , R. Šmrha [-] , J. Jarošík [-] , K. Lhoták [-] , L. Bauer [-] , J. Schejbal [-] , V. Kříž [-] , Z. Tříska [-] , L. Kloversa [-]

Hráči zápasu: F. Pondělík , L. Pondělík - K. Lhoták .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - FEJT Zdeněk (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.