Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 14:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží uspělo v Záhoří a nadále drží druhé místo


Branky


0

Další klíčový krok k uhájení klíčové druhé příčky zaručující baráž o postup udělali fotbalisté Záluží, kteří si odvezli všechny body ze hřiště nepříjemného Záhoří. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Akcie domácího celku držel gólman Zekucia

Hosté ze Záluží se od prvních minut tlačili směrem kupředu a domácí obrana obrana včele s gólmanem Zekuciou měla co dělat, aby odolala nátlaku protivníka. Domácí mrštný brankář ovšem ve své svatyni čaroval a držel půl hodiny hry bezbrankový stav. Poté si ovšem vzal míč na starost Josef Urbánek, který prošel obrnaou soupeře jako nůž máslem, a své sólo zakončil přesnou pomalou střelou do dolního rohu branky. Záhoří v prvním poločase také několikrát zahrozilo, ale v koncovce mu chybělo více přesnosti, případně zasáhl brankář Cihlář. Do přestávky šli proto spokojenější hostující fotbalisté. 

Záluží po pauze rozhodlo

Po změně stran neuběhlo ani pět minut a Záluží přidalo další zářez na pažbu. Ostrostřelec Ladislav Mlnařík se i v tomto zápase střelecky prosadil a poslal svůj celek do dvougólového trháku. Domácí zbraně ale nesložili, jelikož po chvíli nečekaně udeřili. V první půli střídající Karel Hora trefil míč tak šikovně, že ten po odrazu od trávníku zapadl nekompromisně pod břevno. Případné drama ale rozsekl Pavel Braun. Útoční kZáluží se během dvou minut dvakrát trefil do černého, když jednu trefu mu na zlatém podnose přichystal při samostatném úniku dva na gólmana Ladislav Mlnařík, a o výsledku zápasu bylo rozhodnuto. Oba gólmani se přesto v utkání nenudili a museli být celý zápas ve střehu, jelikož se hrále hodně ofenzivní utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: Ve vyrovnaném utkání se spoustou šancí na obou stranách hosté zaslouženě zvítězili, protože byli v rozhodujících chvílích lepší a produktivnější. Naším nejlepším hráčem byl Pavel Veselý.

TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník - trenér: Jsme rádi, že jsme zvítězili, čímž jsme si upevnili druhé místo v tabulce, které už nechceme ztratit. Po kontaktní brance soupeře jsme měli trochu strach, ale nakonec jsme to zvládli. Dobrý výkon předvedli gólman Cihlář, záložník Povolný a útočník Braun.



Sestavy


TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - J. Prokopius [-] , J. Majorszký [-] (25. K. Hora [-] ) , K. Presl [-] , F. Pelouch [-] , P. Veselý [-] , M. Zekucia [-] (60. O. Němec [-] ) , M. Šlouf [-] , J. Kovář [-] , A. Raška [-] , V. Kovář [-] (70. M. Gaži [-] )

TJ Sokol Záluží
R. Cihlář [-] - L. Mlnařík [-] , P. Braun [-] (77. V. Zahoř [-] ) , J. Šmidingr [-] , L. Pondělík [-] , J. Urbánek [-] , J. Povolný [-] , Z. Vacek [-] , L. Třeštík [-] , M. Hnilička [-] , V. Schamberger [-]

ŽK: 20. M. Zekucia , 24. J. Majorszký , 26. K. Hora , 62. M. Šlouf - 80. M. Hnilička , 83. J. Povolný .
Hráči zápasu: P. Veselý - R. Cihlář , J. Povolný , P. Braun .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Komanec Petr - JAGULÁK Václav (N), FEJT Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.