1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:0
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Chlum ovládl derby i podruhé


Branky


0

První derby těchto týmů v sezóně ukázalo, že nerozhoduje postavení v tabulce, ani momentální forma. Je to samostatná kapitola. Vesnice leží dva kilometry od sebe. Navíc Chlum trénuje otec dvou hráčů ze Střížovic. Za nádherného počasí si na hřiště našlo cestu 280 diváků a dodali tak derby na atraktivitě. Zápas nakonec rozhodla jedna šťastná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby začalo ve velkém tempu. Oba týmy se snažily útočit a rychle přecházet do útoku. K vidění bylo několik střel, ale větší šance nepřicházely. Většinou se jednomu či druhému týmu podařilo akci ubránit předtím, než došlo k ohrožení branky. Nebezpečí tak většinou na obou stranách přicházelo při střelách zpoza vápna. Nebezpečnější přeci jen byli hosté. V jedné ze šancí hostí přišel sporný zákrok uvnitř vápna domácích. Píšťalka sudího však zůstala, k údivu Střížovic, němá. I nadále hrozil spíše hostující celek. Po jedné z akcí přistál balon až na spojnici břevna a tyče. V dalších dvou příležitostech pak bezchybně zakročil Kvídera. Z blížícím se poločasem se dostávali více do hry i domácí. Největší příležitost měli po špatném odkopu brankáře hostů, který míč poslal k nohám Pelikánovi a ten se jej pokusil obratem přehodit. Hrubý ale dokázal svou chybu napravit. Poločas tak skončil bez branek. 

Jediný gól zápasu

Domácí v druhém poločase zlepšili výkon a hra se srovnala. Přicházelo i více šancí, především chlumský Wagner zaměstnával obranu a brankáře Střížovic. Do 70. minuty byly oba celky rovnocenné a šancí přibývalo. Ve velké šanci se ocitli hosté po rohovém kopu. Zakončující hráč ale nevystřelil dostatečně razantně. Poté to ale začalo vypadat, že domácí mají více sil. Získali územní převahu a pokoušeli se o časté zakončení. Střely ovšem postrádaly dostatečnou razanci nebo přesnost. V 80. minutě přihrál Šindelář Wagnerovi, který poslal centrovaný balon do vápna. Tam byl zcela osamocený Červenka, který si zpracoval míč na prsa a přízemní střelou k tyči poslal Chlum do vedení. Ve zbytku utkání si Střížovice nedokázaly vytvořit žádnou vyloženou šanci a prohrály derby i podruhé.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): "Po dnešním utkání mám velkou radost. Získali jsme důležité tři body a navíc v derby. To potěší dvojnásob. Navíc bylo skvělé počasí a přišlo hodně lidí, kteří si mohli užít druhou výhru v derby. Náš výkon nebyl ideální, ovšem všichni do utkání dali maximum. V závěru utkání jsme byli lepším týmem, měli jsme ale také štěstí, jelikož hosté měli v obou poločasech velké šance. Podržel nás Kvídera a nakonec jsme dali rozhodující gól."

TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "V prvním poločase přišel sporný okamžik v soupeřově vápně, ale penalta se nepískala. Šance jsme měli, ale Kvídera podržel domácí. Ti pak dali šťastnou branku a my už se nezmohli na odpověď."

Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - J. Pelikán [-] , P. Bořík [-] (69. P. Šindelář [-] ) , M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (46. L. Heřman [-] ) , V. Ernest [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-]

TJ Sokol Střížovice
V. Hrubý [-] - A. Zatorskyy [-] , M. Brejcha [-] , J. Volf [-] , P. Šašek [-] , M. Valeš [-] , J. Hrubý [-] , M. Valeš [-] , R. Klíma [-] (46. F. Fremr [-] ) , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-]

ŽK: 35. Z. Švec , 63. J. Pelikán , 66. P. Bořík - 46. V. Běhálek , 82. M. Houdek .
Hráči zápasu: D. Kvídera - A. Zatorskyy .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - KLIK Jiří, LANGMAJER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.