Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov B rozhodl zápas v závěru


Branky


0

Křižanov vyhrál překvapivě zápas Béček v Měříně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov B vyhrál poločas o branku

Sobotní zápas, kdy měl být celkem jasný výsledek, kdo bude vítězem, se stal opakem. Obě mužstva nastoupila s cílem získat všechny body na svoji stranu. Začátek utkání se nesl v duchu okopávání a postupného ohrožování jedné či druhé branky. Avšak žádný z útoků nepřinesl gólovou radost ani jednomu z týmů. Skóre na ukazateli se poprvé změnilo v 32. minutě, kdy se hostující Bajer dokázal s pomocí domácích obránců prosadit - 0:1 pro Křižanov. Hra se přelévala nahoru dolu, obě mužstva byla aktivní, avšak skóre se již do konce poločasu nezměnilo.

Marek Částek otočil v závěru zápas

Jak skončila první půlka zápasu, začala i druhá. Aktivitu projevovala obě mužstva, avšak domácí byli o něco málo aktivnější, což vyvrcholilo srovnávací brankou Krále - 1:1. Domácí se tlačili stále více k brance hostí, avšak bez úspěchu. Tu přinesl měřínským až v 73.minutě Pospíchal a otočil tím skóre na 2:1 pro domácí. Blížil se již konec zápasu a v tu chvíli byli měřínští pod sílícím tlakem hostí. Na to, že jim patří poslední místo v tabulce, jejich herní výkon o tom nikterak nenasvědčoval. Na časomíře svítila 81. minuta a hostující Částek udeřil poprvé a srovnal tím stav na 2:2. Aby toho pro domácí nebylo málo, v 83. minutě dokonal ten samý hráč obrat ve prospěch hostů z Křižanova a stanovil tak konečný výsledek na 2:3 pro hosty a získal tím důležité body k záchraně v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Opět se projevil náš tragický výkon, který byl znát již v první půlce. V mužstvu nepanuje moc dobrá nálada, což je vidět i na hřišti a nezbývá mi nic jiného než soupeři pogratulovat k zisku tří bodů.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: V první půli byla hra spíše opatrná a nám se podařilo s pomocí domácího obránce vstřelit branku. Druhá půle byla z obou stran více otevřená a zápas mohl dopadnout jakkoli. My jsme mohli dát gól na 2:0, domácí měli šanci navýšit skóre na 3:1. My jsme nastřelili tyč, domácí břevno. Posledních patnáct minut jsme se dostali do tlaku a dokázali jsme vstřelit dvě branky. Myslím, že jsme si vyhrát zasloužili. Podobné zápasy jsme na podzim o gól prohrávali, teď na jaře už je to „veselejší“.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - P. Král [-] , J. Vokoun [-] , D. Kolouch [-] (60. D. Horák [-] ) , T. Hrad [-] , S. Bartušek [-] (46. P. Pospíchal [-] ) , F. Hlaváč [-] , Š. Král [-] , T. Bačák [-] , O. Palík [-] , F. Panáček [-]

SK FC Křižanov B
P. Bajer [-] - M. Král [-] , T. Horníček [-] , J. Uhlíř [-] , J. Mužátko [-] - M. Těšík [-] , J. Pavlík [-] , M. Sklenář [-] (54. T. Plocek [-] ) , D. Fendrych [-] - P. Bajer [-] (85. O. Hladík [-] ) , M. Částek [-] (88. M. Procházka [-] ) -

ŽK: 54. F. Hlaváč - 42. M. Sklenář , 90. M. Těšík .
Hráči zápasu: P. Král - M. Částek .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - BAČÁK Petr (N), TĚŠÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.