Jimramov šokoval Dolní Rožínku a veze domů tři body


Branky


0

Dolní Rožínka mohla při prohře Strážku odskočit v tabulce svému největšímu soupeři v boji o postup o další tři body, ale bohužel Jimramov byl proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V rámci 17. kola přivítala Dolní Rožínka na svém hřišti hosty z Jimramova. Domácí, kteří mají navíc k dispozici zápas k dobru,  chtěli po zaváhání Strážku odskočit na čele tabulky.

V prvních minutách aktivnější Dolní Rožínka si dokázala na začátku utkání vytvořit tlak,  který však nedokázala přetavit v gólovou šanci. První náznak příležitosti přišel ovšem na druhé straně, kdy jeden z jimramovských hlavičkoval nad Horákovu branku. Držení míče na začátku utkání hovořilo ve prospěch domácích, jejichž útočné snahy však obrana hostí s úspěchem odvracela. Po nevýrazné pasáží zahrozil Čermák, ale ani jeho střela se neujala. Snahy obou týmů branku nepřinesly a do šaten se tak  odcházelo za bezbrankového stavu. 

Jimramov dvakrát udeřil

Po změně stran se hra nesla ve znamení nepřesností. Oba týmy se více či méně úspěšně snažily ohrozit branku soupeře, ovšem bez výsledku. První větší šanci si v 50. minutě připravili domácí,  kdy po střele z velkého vápna z kopačky Fendrycha dobře zasáhl gólman Hlaváč.   Po nepřesnosti v domácí obraně zahrozili hosté, ovšem střela netrefila prostor branky. Trenéři obou celků se rozhodli hru oživit střídáním ve středu pole. V 64. minutě přišla zřejmě největší šance v dosavadním průběhu utkání,  kdy po centru z pravé strany hlavičkoval Čermak.   Studená sprcha pro domácí přišla hned v minutě následující. Po  brejku hostí se sám před gólmanem ocitl Ondřej Černý a bezmocného Horáka prostřelil.   Domácí, ač značně zaskočeni brankou, se však nehodlali vzdát. Rostoucí tlak z jejich strany nabízel nadějné příležitosti, ovšem bez úspěchu v podobě branky. Po střele Lukše z 74. minuty se vyznamenal dobře chytající Hlaváč.   S přibývajícími minutami se začala projevovat nervozita na obou stranách,  která se promítla v podobě žlutých karet. Z tlaku domácích vyplynuly trestné kopy. Při jednom z nich Bukáček smolně trefil jednoho ze spoluhráčů, který tak zabránil gólu.   Na úplném konci zápasu měla Rožínka velký tlak,  ale ani množství šancí nepřineslo vyrovnávací branku a jako pomyslný poslední hřebík přišla branka z 90. minuty,  kdy domácí hráli vabank a po ztrátě míče inkasovali po samostatném úniku Lukáše Bednáře.   Aktivnější Rožínka se nedokázala prosadit přes urputně bránící celek z Jimramova a  utrpěla první jarní porážku, která může mrzet o to víc, protože zisk bodů by znamenal navýšení náskoku na druhý Strážek.


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Výsledek z předešlého kola naznačil, že Jimramov nebude snadným soupeřem.Přesto jsme od začátku zápasu jsme měli převahu ze které jsme si nevytvářely žádné gólové šance.Když jsme se do šance dostali tak jsme ji svou zbrklostí nedokázali využít.Jimramov se po celý zápas soustředil na obranu a hrozil sporadicky brejky. V 2. půli se náš tlak zvýšil,ale po zaváhání naší obrany jsme inkasovali branku.Od té doby jsme marně dobývali soupeřovu branku.Když už jsme se do vyložené šance dostali, neměli jsme štěstí. Při závěrečné hře vabank jsme obdrželi druhý gól. Dnes se potvrdilo, že ne vždy vyhraje lepší tým. Jimramov se svojí taktikou uspěl, za což je jim potřeba sportovně pogratulovat.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Dnes vyhrál šťastnější tým. Domácí hráli zápas blbec, kdy nedáš gól ani do půlnoci. V našem mužstvu zaslouží pochvalu všichni hráči za bojovnost a 100% nasazení, druhou půli jsme čekali na brejkové příležitosti a dvě využili. Rožínka je i přes prohru nejlepším mužstvem III. třídy a o jejím postupu vůbec nepochybuji. Hráčem zápasu byl dnes famózní brankář Hlaváč.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - KUCHAŘ Daniel (N), LUKŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.