0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina nám dala lekci z produktivity..


Branky


0

V první červnový víkend fotbalisté Dobré hostili TJ Unii Hlubinu. Soupeři, který bojuje o postup do vyšší soutěže, jsme neprodali kůži lacino, a i když si tři body bohužel nakonec fotbalisté Hlubiny odvezli, náš výkon, hlavně v prvním poločase, byl opravdu kvalitní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání jsme tak trochu čekali, s čím přijde soupeř a hráli opatrně. Jelikož ale nic nebezpečného nepřicházelo, začali jsme přebírat iniciativu my. Do první obrovské šance se dostal po krásném balonu od Papřoka Platoš, ale hostující brankář vyběhl včas a gólu zabránil. Poté hosté zahráli křížný míč, který si tak, jak potřeboval, zpracoval Schmutz a střelou z voleje pod břevno nedal Lužnému šanci a my tak z jediné! střely na bránu v první půli prohráváme 0:1… 

Nemuselo tomu tak ale být o dvě minuty později. To O. Gryžboň vybojoval zdánlivě ztracený míč, který se dostal na velké vápno k Lukáši Papřokovi, bohužel vypálil vedle. Další velkou šanci po centru koho jiného, než Papřoka, měl Lukáš Šmahaj, ale jeho hlavičku s obtížemi hostující brankář Otoupalík vyrazil. Když jsme poté nedokázali využít ani nedorozumění v obraně Hlubinských, do kabin odcházíme se ztrátou jednoho gólu, nicméně s pocitem, že jsme lepší mužstvem a máme na to zápas otočit. 

 

Druhý poločas hrajeme stále více s míčem na našich kopačkách, ale nějaká výrazná příležitost ne a ne přijít. A aby toho nebylo málo, přichází druhá střela na naši bránu a výsledek je 0:2… V 58. minutě dlouhý nákop od brankáře nikdo z našich obránců nezachytil, a tak si to hostující Hyrník šine sám na branku a s pomocí tyče překonává našeho brankáře podruhé. O pár minut později a znovu samostatný nájezd na naši branku. Lužný ale chytá a uchoval nám naději do zbytku utkání. My se sice snažíme s nepříznivým stavem něco udělat, ale snaha je to jalová, bez nějakých šancí. V 75. minutě už mohlo být definitivně rozhodnuto, ale stoper Maléř svou předchozí chybu v rozehrávce napravil skluzem proti střele mířící do prázdné branky. V 80. minutě se nám konečně naskytla možnost kontaktní branky, ale Dan Damek po pěkném centru na zadní tyči nedoskočil. To nás probudilo, zatlačili jsme soupeře, ale ani druhé nedorozumění v hostující obraně jsme nevyužili, a když potom v 90. minutě trefil Damek jen tyč, je o osudu utkání rozhodnuto. 

 

zdroj: http://www.sokoldobra.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobrá
web: Dostali jsme lekci z produktivity. My své šance neproměnili, hosté ano. Hlavně první poločas měl skončit úplně jiným výsledkem, bohužel. Náš výkon byl ale slibný a s týmem, který se pere o nejvyšší příčky, jsme odehráli rovnocennou partii.




Sestavy


TJ Sokol Dobrá
M. Lužný [-] - P. Platoš [-] , O. Gryžboň [-] (70. J. Filipčík [-] ) , V. Figura [-] (88. P. Malchárek [-] ) , M. Pietroszek [-] (70. J. Laštovička [-] ) , D. Damek [-] , D. Šmahaj [-] , M. Šebestík [-] , L. Papřok [-] , L. Šmahaj [-] , P. Maléř [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - L. Bartoš [-] , J. Krčmařík [-] , A. Hubeňák [-] , J. Schmutz [-] , V. Olšovský [-] , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] (84. P. Petrov [-] ) , J. Skýba [-] (56. A. Procházka [-] ) , M. Bláha [-] , M. Blokša [-]

ŽK: 23. P. Maléř - 38. O. Klíma , 40. J. Schmutz , 58. O. Hyrník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Farnik Lukáš - KLIMEK Tomáš, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.