Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unie třikrát neudržela vedení


Branky


0

Hlubina v zápase třikrát vedla, ale vždy o svůj náskok přišla po pár minutách a body se tak dělily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště do Ostravy přijel ambiciózní celek z Brušperku. Už ve 2. minutě se dostal hlubinský Schmutz sám před brankáře, ale brankář mu to chytil. V sedmé minutě už Hlubina vedla, když krásná přihrávka našla Krčmaříka, který už věděl, kam balon poslat - 1:0. Brušperk dokázal vyrovnat po dvaceti minutách hry, když nenápadna střela Laryše zaplula za brankářova záda - 1:1. Hlubina pak byla lepším týmem, více držela balon a do vedení šla ve 33. minutě, když z levé strany zahrával přímý kop Hubeňák a míč skončil až v síti - 2:1. Brušperk vyrovnal hned za minutu, když centr zprava proletěl celou šestnáctkou a do brány jej uklidl Coufal - 2:2.

 

Druhá půle nabídla už spíše jen bojovný zápas, kdy obě družiny zápasily hlavně o střed hřiště. Věci se začaly dít až v závěrečné čtvrthodině. V 77. minutě se po krásné individuální akci, a centru do pokutového území prosadil na zadní tyči Blokša, který míč uklízel už do prázdne brány - 3:2. Hlubina se ale z vedení opět moc dlouho neradovala, když rohový kop propadl až Laryšovi, který svou druhou brankou v zápase stanovil konečné skóre - 3:3. V poslední desetiminutovce se už zápas jen dohrával a dospěl k remíze.



Ohlasy k zápasu



SK Brušperk
Radim Karsten (trenér): V sobotu jsme jeli ke třetímu celku soutěže na hřiště Hlubiny. Jestli chtěla domácí Hlubina pomýšlet na postup, musela nás porazit. My jsme zase chtěli navázat na úspěšný týden, kdy jsme dvakrát vyhráli s aktivním skóre 11:0. Hned s úvodním hvizdem se do nás soupeř zakousl a bylo ho celé hřiště. My jsme byli u všeho později, nedostupovali a neobsazovali jsme hlubinské hráče a Ti nás začali přehrávat. Již v sedmé minutě se domácí radovali ze vstřelené branky. To když se dostal po chybě v obraně k míči Krčmařík a vsítil vedoucí branku. Hned tři minuty na to se dostal k míči Schmutz a nikým neatakován nastřelil břevno. Hráči domácích byli neustále aktivní. Ve dvacáté minutě však vyslal Gorovič kolmou přihrávkou Laryše za obranu a ten se nemýlil. Bylo to 1:1. Hra se přiostřila. Některé zákroky byly ze strany hlubinských na hranici zranění, ale rozhodčí tento způsob hry tolerovali. Ve třicáté třetí minutě zahrávali domácí přímý kop z osmnácti metrů. Nutno podotknout, že měl být pískán faul na našeho hráče. K míči se postavil Huběňák a prostřelil naši zeď na přední tyč. Hlubina opět vedla 2:1. Naši borci se nepoložili a stačili během minuty srovnat, to když se trefil Coufal po přihrávce od Zajace. Bylo to 2:2 a do konce poločasu se už nic podstatného nestalo. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji my a prvních patnáct minut jsme domácí k ničemu nepustili. Vytvořili jsme si dvě brankové příležitosti, ale ani Laryš hlavou, ani Coufal střelou ze šestnáctky netrefili branku a tak na ukazateli stále svítilo 2:2. Hlubinští hráči se začali opět uchylovat k tvrdé hře, kterou odnesl Vojtek vyraženým zubem. Světe div se, ve hře se pokračovalo bez přerušení. Zřejmě si dva metry stojící sudí nevšiml jasného faulu. V šedesáté první minutě udeřil zase Krčmařík pěstí Coufala do obličeje. Za tento zákrok byl ohodnocen pouze ŽK. Hra se srovnala a přelívala se ze strany na stranu. V sedmdesátésedmé minutě udělal Karlík obrovskou hrubku, kdy místo odkopu volil kličku. O míč přišel a z této ztráty vsítil domácí celek třetí branku!! Na tento popud jsem chtěl vystřídat tři ofenzivní hráče, ale než k tomu došlo povedlo se nám opět srovnat. V osmdesáté minutě jsme zahrávali rohový kop. K míči se postavil Vojtek a krásně našel volného Laryše, který se nemýlil a bylo to 3:3. Během deseti minut zahrával domácí celek několik rohových a přímých kopů, které „smrděly“ gólem. Největší šanci utkání měl, ale nakonec Bogdan, který se krásně uvolnil od obránce a řítil se sám na brankáře. Bohužel branku netrefil a tak utkání skončilo zaslouženou remízou 3:3.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - L. Bartoš [-] , J. Krčmařík [-] , M. Blokša [-] , V. Olšovský [-] , A. Hubeňák [-] , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] (75. A. Procházka [-] ) , J. Skýba [-] , M. Bláha [-] , J. Schmutz [-]

SK Brušperk
M. Murín [-] - P. Karlík [-] , D. Folta [-] , A. Havlíček [-] , O. Hančin [-] - D. Coufal [-] , M. Gorovič [-] , P. Zajac [-] , J. Bogdan [-] (90. V. Šimon [-] ) , M. Vojtek [-] - D. Laryš [-]

ŽK: 26. M. Blokša , 61. J. Krčmařík - 28. D. Folta , 38. M. Vojtek , 65. J. Bogdan , 88. D. Coufal .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - ADAMEC Jiří, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.