0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci se branek nedočkali


Branky


0

Poslední Petřvald remizoval s Hlubinou a ani jednomu týmu konečný výsledek nevyhovoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl hodně nepřesný. Bylo zde hodně zkažených přihrávek a hra byla rozharaná. Zhruba po čtvrthodině hry si vypracovala hostující družina drobnější šance, ale ty nedovedly do zdárného konce. Poté převzala taktovku hry domácí ekipa a vytvořila si dvě pološance, kdy mířili mimo nebo nad hostující klec. Domácí měli převahu až do konce prvního poločasu, ale žádnou vážnější šanci si již nevypracovali a na přestávku se odcházelo za bezbrankového stavu.

 

V úvodní desetiminutovce byl Petřvald o něco lepší, vypracoval si jednu gólovku, ale z nadějné pozice mířil mimo tři tyče. Po hodině hry se začala tlačit dopředu Hlubina, ale k přesnějšímu zakončení jí chyběla finalní fáze. V poslední desetiminutovce se hrál fotbal nahoru dolů, protože obě družiny s bodem nebyly spokojeny, šance střídala šanci.  V největší šanci se objevili domácí v 85. minutě, když jejich hráč zhruba z pěti metrů přestřelil hostující kasu. Dvě minuty před koncem byl faulován ve vápně hostující Krčmařík, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Zápas tak dospěl k bezbrankové remíze.



Sestavy


FK Petřvald na Moravě
R. Koblížka [-] - A. Ručka [-] , T. Kotek [-] , J. Musil [-] , M. Hýl [-] , E. Kožar [-] , L. Mikulík [-] , V. Jaroš [-] , D. Kroupa [-] , R. Huvar [-] , E. Nitka [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - L. Bartoš [-] , J. Krčmařík [-] , A. Hubeňák [-] , M. Blokša [-] (79. P. Petrov [-] ) , V. Olšovský [-] , O. Klíma [-] , A. Procházka [-] , J. Skýba [-] , M. Bláha [-] , J. Schmutz [-] (54. O. Hyrník [-] )

ŽK: 44. R. Huvar , 64. D. Kroupa , 90. A. Ručka - 76. J. Krčmařík , 77. O. Klíma , 79. O. Hyrník .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEVINGER Milan - ZÁVODNÝ Vít, ŠVEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.