M. Černoch 60. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice padly s Hlubinou


Branky


60. M. Černoch (p.) - 44. J. Schmutz , 69. O. Klíma , 76. M. Bláha
0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ihned od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího se hosté ujali iniciativy. Ve 3 min. zaútočili z pravé strany a Martin Fojtík vytěsnil na rohový kop. Hlavně jejich pravá strana byla velice iniciativní a zpočátku utkání se valil jeden útok za druhým na naši obranu. V 18 min hosté zahrávali přímý kop. Adam Gold jen hlavou odvrátil na hranici šestnáctky na hostujícího hráče, který tvrdě vystřelil na bránu a jen bravůrní zákrok Martina Fojtíka zabránil gólu. My jsme se dostali k první vážnější akci až po půlhodině hry, kdy nám hosté nabídli rohový kop. Adam Šimíček ho zahrál na Martina Kupčáka, který hlavou prodloužil na Honzu Valoška, ale ten hostující bránu přestřelil. I když hosté měli v dalším průběhu první půle několik dalších šancí, stále Martin Fojtík držel čisté konto. Bohužel jsme v samotném závěru prvního poločasu inkasovali po akci, jak jinak než z pravé strany. Martin Fojtík přízemní střelu jen vyrazil před sebe a pro osamoceného stojícího hráče Hlubiny již nebyl problém střelu vrátit zpět do naší brány – 0:1.

 

Tak jak hosté začali utkání, tak také i v druhé půli byli iniciativnější. Nám se ale podařilo vyrovnat. V 60 min. na půlicí čáře získat míč Michal Hanko, kličkou se uvolnil a poslal přihrávku do běhu na Lukáše Pítra, který unikl dvěma hráčům Hlubiny a ti ho zastavili až za hranicí šestnáctky. Hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop, který bezpečně tvrdou střelou k tyči proměnil Martin Černoch - 1:1. Naše radost z vyrovnání trvala ale krátce. Hostí se opět v 69 min ujali vedení, když centrovaný míč do naší šestnáctky uklidil hlavou hostující útočník – 1:2. A v 76 min svou převahu na hrací ploše Hlubina přetavila ve třetí branku. S rozehrávkou přímého kopu neváhali a kolmici poslali do naší šestnáctky. Hlubinský hráč ještě naservíroval balón pod sebe na úplně volného spoluhráče a ten již měl relativně snadnou úlohu – 1:3.

 

zdroj: http://afcverovice.php5.cz



Sestavy


AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - J. Valošek [-] , M. Černoch [-] , A. Šimíček [-] , M. Hanko [-] (78. D. Hrivňák [-] ) , A. Gold [-] (78. O. Fojtík [-] ) , M. Kupčák [-] , D. Šimíček [-] (39. L. Pítr [-] ) , O. Matúš [-] , R. Košelík [-] , M. Adamec [-]

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - L. Bartoš [-] , J. Krčmařík [-] , A. Hubeňák [-] , J. Schmutz [-] (63. M. Sasko [-] ) , V. Olšovský [-] , P. Petrov [-] , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] (55. M. Bláha [-] ) , A. Procházka [-] (88. D. Nosek [-] ) , M. Blokša [-]

ŽK: 44. O. Matúš , 47. M. Adamec , 77. M. Kupčák , 82. M. Černoch - 41. P. Petrov .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - ŠVEC Marek, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.