2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec srovnal čtyři minuty před koncem


Branky


0

Bílovec šel do vedení, ale na přelomu poločasu Vendryně skóre otočila. Vedení však neudržela, když o něj přišla čtyři minuty před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílovec zavítal do Vendryně a odvezl si jeden bod. Do utkání lépe vstoupila hostující ekipa. Běžela dvanácta minuta, když Pavlík našel nastartovaného Ronce, který jako správný kapitán otevřel účet utkání - 0:1. Bílovec držel taktovku hry zhruba do dvacáté minuty utkání. Pak ale hostující tým přestal hrát a Vendryně jej začala pomalu dostávat pod tlak. Její nápor vyvrcholil pět minut před odchodem do kabin, když si po rohovém kopu nejvíce vyskočil a hlavou usměrnil míč do sítě Przyczsko - 1:1. Ve zbytku poločasu se nic vážnějšího už nepřihodilo a oba týmy odkráčely do kabin za stavu 1:1.

 

Po příchodu z přestávkové pauzy se obrázek hry nezměnil. Nadále byla aktivnější domácí Vendryně. Uplynuly čtyři minuty, míč si postavil k přímému kopu Martinčák a Jaška nestačil ani zareagovat a Vendryně otočila skóre - 2:1. Bílovec se pak snažil skóre srovnat. Malinova branka mu však nebyla uznána pro postavení mimo hru. Bílovec postupně domácí tlačil. V dalších šancích se objevil Moučka. Nejdříve mířil nad bránu a o chvíli později jeho hlavičku mířící do branky vyhlavičkoval jeden z bránících hráčů. Hosté se zaslouženého vyrovnání dočkali tři minuty před koncem, když Pavlík zatáhl míč po straně a Seman propálil domácího brankáře - 2:2.



Ohlasy k zápasu



FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér, novojicinsky.denik.cz): Vzhledem ke kvalitě soupeře jsme tam měli uhrát tři body, takže remíza je pro mě ztrátou. V poločase byl v kabině trošku vítr. Chtěli jsme jít za vítězstvím, ale místo toho jsme prohrávali. Jak už jsem říkal. Měli jsme tady bodovat naplno.



Sestavy


TJ Vendryně
J. Fujak [-] - J. Pilch [-] , M. Vlachovič [-] , D. Rusek [-] , D. Martynek [-] (49. J. Pilch [-] ) , I. Martinčík [-] , F. Przyczko [-] , F. Racko [-] (70. M. Hulboj [-] ) , O. Buzek [-] , O. Byrtus [-] , M. Dawid [-] (87. A. Kotas [-] )

FC Bílovec
R. Jaška [-] - T. Malina [-] , M. Raszyk [-] (56. P. Moučka [-] ) , M. Marák [-] (80. J. Vaněk [-] ) , P. Žídek [-] , J. Tomášek [-] , M. Pěla [-] , M. Ronec [-] , H. Seman [-] , O. Pavlík [-] , K. Kotrla [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: FUTERKO Martin - LALÍK David, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.