3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:30

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov doma nezklamal


Branky


0

Poslední zápas kola se odehrával mezi domácím Komárovem a Budišovicemi. Utkání mezi sousedy v tabulce mohlo dopadnout jakkoliv. První poločas ukázal, že oba celky chtějí uspět za tři body. Po remízové první půli se do druhého poločasu lépe pustili domácí a dvěmi rychlými góly si zajistili vítězství 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasová plichta

Úvod zápasu patřil od prvních minut domácí družině. Postupně si vytvořili šance Thomas, Šubert a Kinnert. Branku pouze obstřelovali a seřizovali si mířidla. V 10. minutě zahrozili hosté, po pravé straně se utrhnul Zíma a zkoušel překvapit domácího brankáře Pelce. Ve 14. minutě zahrávali domácí trestný kop. Z výhody však získali nevýhodu, protože odražený míč skončil až na půli hřiště, kde se nedohodli domácí obránci a Radim Šmíd šikovně přeloboval z třiceti metrů bezmocného Pelce, který stál na své šestnáctce. Domácí však obdržený gól nezaskočil a nadále se tlačili kupředu. Po rohovém kopu ve 23. minutě mířil hlavou těsně nad domácí Michal Rádek. V 32. minutě už byli domácí blízko vyrovnání. Kinnert si pěkne narazil s Kupčíkem a běžel sám na hostujícího Foldynu, kterého chytře přeloboval, ale míč skončil na břevně. Následující dorážku již Foldyna zlikvidoval. Hosté ohrožovali branku domácích pouze z přímých kopů, spoustu z nich ale zastavila dobře postavená zeď. Ve 43. minutě se dočkali taky domácí, kdy domácí Hanke získal míč na hostující polovině, míč předložil Šubertovi, který se po pár odrazech dostal před Foldynu a nedal mu šanci. Do konce poločasu se výsledek neměnil.

Druhý poločas pro Komárov

Domácí do druhého poločasu vletěli jako uragán a vítězství chtěli strhnout na svou stranu. Nejvíce šancí měl agilní Thomas, avšak skvělý Foldyna nedovolil změnu skóre. V 61. minutě se skóre měnilo. A byli to domácí, kteří se konečně po několika zmařených šancí dočkali vyrovnání. Kinnert narazil Thomasovi, který dělovkou prostřelil všechno, co mu stálo v cestě 2:1. Po vstřelené brance byli domácí stále při chuti. Zahrávaný přímý kop Hečka v 63. minutě vyrazil Foldyna na roh. V 67. minutě domácí zahrávali rohový kop. Odražený míč se dostal k Thomasovi. Ten však hostující vál neprostřelil, ale míč se odrazil ke Kinnertovi, a ten z malého vápna nemohl nedat 3:1. Hosté se pokoušeli dostal do předu pomoí dlouhých nákopů. Na to reagovala domácí obrana, která s přehledem míče odvracela. V 77. minutě mohl skórovat opět Thomas, když se řítil sám na Foldynu. Míč si ale moc předkopl a Foldyna včas zareagoval. V 80. minutě měl obrovskou šanci Zíma. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce, kterou z malého vápna poslal nad branku. Hosté mohli snížit v 84. minutě, když se uvolnil Zíma, ale hostující gólman vyrazil na roh. V 90. minutě zaútočili hosté. Šmíd se probil po levé straně a zkoušel po zemi přihrád na zadní tyč. Pohotovy Pelc ale gólovou přihrávku zneškodnil. Zápas tak skončil výsledkem 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (hráč): Podali jsme asi nejlepší výkon na jaře. Mohli jsme vyhrát daleko větším rozdílem, bohužel jsme neproměnili šance, ale taky nás vychytal hostující brankář. Všichni na hřišti nechali maximum, za což jsme rád. Mrzí mě zranění Michala Rádka, který si podvrtl koleno a musel předčasně střídat.




Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Rádek [-] (70. M. Hřivnáč [-] ) , D. Kinnert [-] , J. Novák [-] (80. M. Zapletal [-] ) , O. Surový [-] - M. Mikšík [-] , O. Hanke [-] (60. T. Rádek [-] ) , O. Valušek [-] - D. Thomas [-] , M. Šubert [-] - O. Hečko [-] (89. L. Kupčík [-] )

TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] - M. Honěk [-] (70. T. Halfar [-] ) , Z. Chmel [-] , A. Vilam [-] , A. Mikovský [-] - O. Gelnar [-] , J. Kotala [-] , R. Popek [-] , R. Kubánek [-] , R. Šmíd [-] - J. Zima [-] -

ŽK: 61. M. Rádek - 68. R. Šmíd , 75. A. Mikovský .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - SRUBEK Josef (N), HALFAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.