Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrabyně vyhrála ale přišla o nejlepšího střelce soutěže...


Branky


0

Pikantní souboj dvou sousedů v tabulce se odehrál mezi TJ Sokol Skřipov - TJ Sokol Hrabyně. Vývoji dost napověděl první poločas, kdy hosté vedli 3:1. V druhém poločase opět potvrdili lepší vstup hosté, a nakonec si ze Skřipova odvážejí velmi cenné tři body. Smutnou těčku na utkání bylo zranění nejlepšího střelce soutěže Víta Onderky, kterému byla zlomena holení kost.

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka hned v úvodu

Hrabyně oproti prvním dvěma kolům zvýšila agresivitu hlavně návratem Jiřího Onderky do sestavy a poctivým bráněním od poloviny znemožňovala sehraným domácím kombinaci. Hosté spoléhali hlavně na rychlé brejky a hned první gól byl po rychlém protiútoku. V 8. minutě po dvou prodloužených hlavičkách Jašíčka a Žídka se za obranou objevil Vít Onderka a kličkou brankáři otevřel skóre 0:1. Kombinace domácích ale byly stále nebezpečné, zakončené ale buď nepřesnou střelou, nebo centry, se kterým si obrana Hrabyně poradila. V 17. minutě po závaru při rohu pak Hrabyně zvýšila na 2:0, prosadil se rybičkou za přispění dvojité teče opět vit Onderka. Domácím pak vyšla jedna z nadějných kombinaci a i před Holušou se objevil nekrytý hráč Jakub Eller, který ho prostřelil 1:2. Do poločasu se ještě trefil hostující Žídek po dlouhém autu Kozáka míč prodložíl Jiří Onderka a žídek propálil 1:3. Po divokém poločase tak šlo do kabin za stavu 1:3.

Hrabyně udržela hru a zasloženě vyhrála

Domácí pak do druhé poloviny vstoupili se snahou utkání otočit, tlačili a byli ještě více nebezpeční, ale udeřilo na druhé straně.Domácímu stoperovy perfektním presingem vypíchl míč Jiří Onderka, a poslal do úniku Víta Onderku, který propálil všechno co mu stálo v cestě 1:4. Domácí ale nic nevzdali a útočnou hrou zatlačili Hrabyně na jejich polovinu. Ti se jen bránili a dlouhými odkopy zkoušely brejkové situace. V 63. minutě krásnou střelou snížil Ondřej Černý 2:4. V 67. minutě se kopala penalta. Míč si vzal Jiří Kubánek a penaltu proměnil 3:4. V tu ránu se Hrabyně začala o výsledek bát. Bohužel utkání pak přerušilo 40. minutové ošetřování Víta Onderky, který se střetl s domácím obráncem, a utrpěl ošklivou zlomeninu holenní kosti.
Dohrávané 4. minuty přinesly ještě šance Ospalíka, Černého a Ulmana. Gól nepřinesly a Hrabyně získala tři body, ale přišla o svého nejlepšího střelce. Tímto mu všichni přejeme brzké uzdravení!!!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Jiří Vícha (trenér): Prohra mě netěší. Sahali jsme minimálně na remízu, ale hosté si od nás odvezli tři body. Nejvíc mě mrzí, že někteří hosté od začátku zápasu se uchylovali k  zákrokům, které nemají s fotbalem nic společného.

TJ Sokol Hrabyně
Vít Onderka (hráč): Velmi hezké a kvalitní utkání, kde se hrálo nahoru a dolů, bohužel si z něj asi budu jen pamatovat zlomenou nohu, která mě letos už na hřiště nepustí...



Sestavy


TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - J. Poltier [-] , D. Ulman [-] , J. Lubojacký [-] - F. Vícha [-] (73. O. Bartusek [-] ) , O. Černý [-] , J. Murcek [-] (29. T. Pecka [-] ) , F. Ospalík [-] , J. Kubánek [-] - P. Poltier [-] , J. Eller [-] -

TJ Sokol Hrabyně
J. Holuša [-] - P. Jurčík [-] , J. Dostál [-] , M. Poloch [-] , L. Kozák [-] - R. Vítek [-] , J. Onderka [-] , O. Demel [-] , V. Žídek [-] (46. D. Skalík [-] ) - V. Onderka [-] , V. Jašíček [-] (73. V. Blucha [-] )

ŽK: 37. O. Černý , 82. D. Ulman - 28. O. Demel , 66. J. Dostál , 84. V. Onderka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - BRIA Jiří (N), DRAŠÁK Radomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.