0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová po vynikajícím výkonu veze výhru z Tečovic


Branky


0

V Tečovicích se hrálo v sobotním odpoledni zlínské derby a čekalo se, zda si domácí tým udrží jarní neporazitelnost a jestli hosté z Mladcové potvrdí na hřišti stoupající formu. Začátek utkání vyšel lépe hostím a po deseti minutách hry je poslal do vedení Bahulík, který přišel na Mladcovou před sezonou ze Sehradic. Domácí se snažili o vyrovnání, ale inkasovali branku do šatny. Hosté ve druhém dějství kontrolovali utkání a přidali třetí trefu. Bivoji tak skončila skvělá série, Mladcová si výhrou upevnila třetí pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

Utkání se odehrálo v dobrém tempu a zkušení hosté přijeli na domácí dobře připraveni. Herní situace se střídaly na obou stranách, domácí však byli proti hostím v zakončení málo důrazní. V 10. minutě obešel J. Plachého Petr Venený a jeho centrovaný míč poslal do domácí sítě hostující Bahulík a Mladcová brzy vedla. Domácí nesložili zbraně, dobře rozděloval míče T. Plachý, ale ani Závoda, či Frkal s Vopatřilem v několika příležitostech neuspěli. Největším ohrožením pro Zálešáka tak byl nechtěný míč od vlastního obránce, který však efektně vyrazil. Hosté byli přesnější v kombinaci a zahrozili několikrát z nebezpečných centrovaných míčů, kdy se domácí brankář Jokl musel dvakrát předvést, aby zabránil skoro jasné brance. Ve 4. minutě se skóre měnilo podruhé, když z nevinné akce zkušený Zetek vystřelil a míč tečoval se změnou směru Kysučan do vlastní branky. Hosté vedli 0:2 a nedlouho poté ještě Dlabač trefil z dvacítky tyč Joklovy branky těsně pod spojnicí v břevnem. Na druhé straně Závodův centr poslal Vopatřil pouze do koše Zálešáka.  Do kabin tak odcházeli mnohem spokojenější hráči Mladcové, kteří vstřelili v prvním dějství hned dvě branky.  

 

Mladcová přidala ve druhém dějství jednu trefu

Druhou půlku zahájili lépe domácí, ale po ose J. Plachý - T. Plachý - Soják posledně jmenovaný nedosáhl na finální nahrávku.  Poté Dlabač z Mladcové po nahrávce Brhela střílel mimo, Kahaja po uvolnění od Martina Veneného střílel nad a po chybě ve středu domácí obrany vychytal brankář Jokl Martina Veneného. Pak však hosté zvýšili na 0:3, když míč z Chludilovy nahrávky Bahulík sám před gólmanem domácích poslal do branky. Na druhé straně vyrazil Zálešák míč na oblouk pokutového území k nohám Poulíčka, ten ale po odskoku skončil ve vysokém oblouku a branku hostí neohrozil. Po Frkalově nahrávce hosté zablokovali střelu T. Plachého a dorážka Balcárka minula mladcovskou branku. Dobré příležitosti ke vstřelení branky měly ve druhé půlce ještě oba týmy, domácí neuspěli po trestném kopu Frkala, který poslal míč přes zeď těsně nad, Dorazinovu střelu po centru J. Plachého srazili hosté na roh a dvě minuty před koncem hlavičkoval Kysučan pouze do koše Zálešáka. Za hosty se v závěru neprosadili Venený Martin a Chludil, když oba poslali míč pouze do koše brankáře Jokla. Mladcová si tak zaslouženě odváží z horké tečovické půdy tři body, domácí Bivoj musí na tento duel co nejrychleji zapomenout.

 

 

Z webu FK Mladcová:

Od úvodních minut jsme byli aktivnějším týmem, chtěli jsme hrát fotbal a pohybem jsme dělali velké problémy domácím. Skvělý vstup do utkání jsme potvrdili první brankou, kdy po pravém křídle unikl svému obránci Petr Venený, poslal přesný centr na Laďu Bahulíka a ten se nemýlil. I dál jsme hráli naši hru a Tečovice jsme pustili jen k několika akcím. Asi nejvážnější z nich zlikvidoval Tom Zálešák, jehož k zákroku donutil prudký centr odražený od hrudi Michala Dlabače na branku. V chladném počasí se nám očividně velmi dobře hrálo a dostávali jsme se do dalších příležitostí. Po krásné kombinaci Jirka Jaroš obešel brankáře, ale v poslední chvíli podklouzl a nezakončil. Následně se ukázalo, že se zranil a musel střídat. Už z lavičky se radoval podruhé, neboť Tomáš Zetek napřáhl zpoza vápna a tečovaná střela do protipohybu gólmana skončila v síti. Jen chvíli na to vyslal pumelici Michal Dlabač, ta ovšem v horním růžku orazítkovala tyč. Do kabin se šlo za stavu 2:0.

Ani ve druhé půli jsme v nastaveném tempu nepolevili a tečovické mužstvo k výraznějšímu útočení nepustili. Když už se dostali do zakončení, bylo nepřesné nebo si zákrok připsal Tom Zálešák. Opět nám vyšel vstup do poločasu a po krásné kolmici Štěpána Chludila se podruhé prosadil Laďa Bahulík střelou k tyči. Dnes svými brankami rozhodl utkání a korunoval svůj i po ostatních stránkách povedený výkon. Do velké příležitosti se následně dostal Yuriy Holubka, ale na poslední chvíli mu střelu sebral obránce. Domácí nesložili zbraně ani po třetím gólu a stále se snažili hrát. My jsme ale vše zvládli a po doposud nejlepším výkonu jara zaslouženě zvítězili 3:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Hosté v Tečovicích potvrdili roli favorita, těžili ze zkušenosti svých opor, okamžitým přístupem k hráčům nedali domácím prostor a čas pro rozvinutí akce a naopak při zisku míče dokázali přesněji kombinovat a důrazněji zakončit. V tom byl markantní rozdíl mezi oběma celky.

FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, který se veze na vítězné vlně. My jsme však dnes předvedli náš stoprocentně nejlepší výkon v jarní sezóně o od první minuty jsme byli lepším mužstvem. Domácí jsme převyšovali v bojovnosti a obětavosti, nepustili jsme je skoro do žádné šance a při troše štěstí mohl být výsledek ještě vyšší. Hlavně mrzí břevno po střele Dlabače a spálená tutovka Holubky ve druhém poločase. Zaslouženě si odvážíme tři body za vynikající vykon všech hráčů.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] , D. Kysučan [-] , L. Balcárek [-] , D. Chovanec [-] (62. M. Křen [-] ) - T. Plachý [-] , R. Závoda [-] , L. Soják [-] (55. M. Poulíček [-] ) , D. Dorazín [-] - J. Vopatřil [-] , M. Frkal [-] -

FK Mladcová
T. Zálešák [-] - M. Kraváček [-] , M. Blažek [-] , T. Zetek [-] , D. Kahaja [-] , J. Jaroš [-] (38. Š. Chludil [-] ) , L. Bahulík [-] (69. Y. Holubka [-] ) , M. Venený [-] , P. Venený [-] (84. P. Pyszko [-] ) , M. Dlabač [-] , J. Brhel [-]

ŽK: 80. R. Závoda , 87. M. Křen - 80. Š. Chludil , 87. P. Pyszko .
Hráči zápasu: T. Plachý , R. Závoda - M. Dlabač , L. Bahulík .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - DVOŘÁK Petr, MIKESKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku