2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štáblovice odjíždějí ze Sosnové s prázdnou


Branky


0

Na horkou sosnovskou půdu dorazilo ve 23. kole III. B třídy, sk. B, mužstvo Štáblovic. I přes jednobrankové vedení z prvního poločasu, odjížděli Mařádkovi svěřenci s nepořízenou. Katem se pro štáblovické stal neúnavný Moravec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od úvodního hvizdu, se do akcí více tlačili domácí borci. Především to byl rychlonohý Moravec, který řádně zatápěl štáblovické obraně, jehož museli beci brzdit za cenu faulů. Zahrávané standardky domácím kapitánem Kaštovským, buď s přehledem zneškodnil Martinek, nebo si své místo mezi třemi tyčemi nenašly. Ojedinělé akce byly k vidění i na straně Štáblovic, avšak ani jedna z nich nebyla dovedena do zdárného konce. Absencí klíčových hráčů, byla znatelně poznamenána kombinace hostů, jejichž výkon byl místy jalový. I přesto, šli hosté v 38. min do vedení. Mozkem akce se stal kupodivu gólmam Štáblovic Martinek, který dalekonosným výkopem, jenž přeplachtil i špatně se domluvší obránu Sosnové, vybídl do prázdné brány skórujícího Častulíka - 38. min 1:0. Závěrečná dvanáctiminutovka prvního poločasu již větší či pohlednější akci nepřinesla.

 

Druhý poločas započal jako přes kopírák toho prvního. Agilní Moravec se hnal do jedné šance za druhou. V 48. min přišla jeho chvíle, kdy po nedorozumění středních záložníků, dostal od svého spoluhráče přihrávku za obranu, se kterou si už věděl poradit - 1:1. Vítr s plachet mohl vzít domácím Častulík s Balážem, ale proti jejich projektilům byl opakovaně proti brankář Soušek, se svou dobře klapající obranou. A tak přišla 80. min a kdo jiný než Dalibor Moravec, se řítil vstříc štáblovickou obranou, ke vsítění rozhodujícího gólu. S přispěním štěstíčka propasíroval střelu mezi nohama jednoho z beků stojící na brankové čáře, čímž dokonal sólíčko, kterým si povodil takřka celou obranu hostů, společně s brankářem. Závěrečný drtivý tlak Štáblovic již gólovou odměnu nepřinesl, za což, se za svůj výborný výkon z druhého poločasu mohli z vítězství zaslouženě radovat domácí. Stav utkání po devadesáti minutách 2:1.

 

Autor článku: Dušan Mrákota



Ohlasy k zápasu



SK Štáblovice
Dušan Mrákota (výživový poradce SK Štáblovice): Zasloužené vítězství Sosnové. Našim výkonem jsme si nezasloužili ani teplou vodu ve sprchách. Sosnová hrála velmi disciplinovaně, což nás asi rozhodilo nejvíc. Gratulace soupeři ke třem bodům a za fair play výkon.



Sestavy


TJ Sokol Sosnová
J. Soušek [-] - R. Figura [-] , R. Dunaj [-] , J. Tomeček [-] , R. Nekoranec [-] , R. Kaštovský [-] (46. J. Bala [-] ) , V. Baránek [-] , J. Pokoš [-] , O. Kaštovský [-] , D. Moravec [-] , M. Venglář [-]

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - Z. Častulík [-] , M. Sedláček [-] , L. Vícha [-] , R. Baláž [-] , R. Kirschner [-] , M. Konvička [-] , L. Gibes [-] , O. Panáček [-] , P. Dobrotka [-] , J. Durčák [-]

ŽK: 65. J. Pokoš , 82. V. Baránek , 89. J. Žiška - 26. P. Dobrotka , 77. M. Konvička .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - KOVÁŘ Vlastimil (N), KUBÍN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.