3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov nadále vítězně


Branky


0

Oldřišov během zápasu utekl svému soupeři až na rozdíl tří branek. Hať už jen kosmeticky v závěru výsledek korigovala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na vítězné vlně jedoucí Oldřišov přivítal ve svém domovském stánku v poslední době trápící se Hať. V první půli byl pánem na hřišti Oldřišov, který Hať jednoznačně přehrával. Do vedení se domácí družina dostala po dvaceti minutách hry, když Vojtěch Bechný si obehrál dva protihráče a s ledovým klidem pokerového hráče nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 1:0. O devět minut později se na půlce hřiště zmocnil míče Ondřej Fabián, prošel přes půlku hřiště, narazil si s Vojtěchem Bechným, a míč uklidil k tyči hostující branky - 2:0. V další velké šanci se objevil Daniel Grancer, ale z pěti metrů napálil pouze hostujícího gólmana. Hať si vypracovala jen jednu šanci, ale Tesařův pokus vychytal brankář Michael Ulička, který v bránce zaskakoval za chybějícího gólmana. 

 

Ve druhé části se výkon hostů trošku zvedl, ale nadále byl Oldřišov lepším týmem. Svou převahu vyjádřil v 58. minutě, když si hostujícího brankáře vychutnal lobem Patrik Mathias - 3:0. Další šance už ale domácí letka zahodila. Nejdříve kapitán týmu Radek Kalo odcentroval do hostujícího vápna, ale Pavel Pardy vypálil těsně nad bránu. O chvíli později to zkusil Radek Kalo sám, ale jeho střelu na zadní tyč  vytěsnil na roh brankář Richard Marčák. Pak se znovu Kalo změnil v nanrávače, ale jeho centr nedokázal ve vzduchu zpracovat Jaroslav Bielak. Hať pak korigovala třináct minut před koncem zápasu, když vyraženou střelu Patrika Horáka zasunul do sítě Lukáš Tyleček - 3:1. Závěr se už víceméně dohrával a Oldřišov si tři body vzít nenechal. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Hráli jsme v okleštěné sestavě. Hráli jen bojovníci a srdcaři. Chybělo nám pět hráčů a nebyla ani žádná posila. Přesto jsme bojovali a vyhráli.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Je to z naší strany stále a stále stejné trápení. Trošku jsme začali hrát až po přestávce, ale už víc než korigovat se nám nepovedlo.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
M. Ulička [-] - V. Bechný [-] , O. Fabián [-] , P. Mathias [-] , J. Bielak [-] , P. Pardy [-] , D. Grancer [-] , R. Kalo [-] , T. Pardy [-] (46. J. Vavrečka [-] ) , P. Latoň [-] , A. Latton [-]

TJ Sokol Hať B
R. Marčák [-] - L. Mučka [-] , M. Kupka [-] , L. Tyleček [-] , M. Polach [-] , L. Machalla [-] (46. V. Machalla [-] ) , J. Fryštácký [-] , L. Štverka [-] , R. Polášek [-] , P. Horák [-] , M. Sojčák [-] (46. M. Janík [-] )

ŽK: 17. A. Latton , 79. D. Grancer , 82. R. Kalo - 84. L. Mučka .
Hráči zápasu: R. Kalo .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ČAPEC Libor - PIROŠ Kamil (N), MACHALLA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.