Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice o třech bodech rozhodly třemi góly ve druhém poločase


Branky


0

Po nerozhodné první půli zasadily Bohuslavice svému soupeři tři údery ve druhé částí, které rozhodly o jejich výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním odpoledni se uskutečnil zápas mezi domácí družinou z Bohuslavic a hostující ekipou z Darkovic. V prvním dějství se odehrávala na hřišti relativně vyrovnaná partie. Do vedení šly po třech minutách hry Darkovice, kdy obránce Daniel Bach našel svého krajního zložníka, jehož centr do pokutového území pustil forvard Marek Hanel na Aleše Kremsera, který si zakřičel pusť a Kremser zkušeně otevřel skóre střetnutí - 0:1. Bohuslavice se dočkaly vyrovnání o pět minut později, když střela Aleše Barče z dvaceti pěti metrů zaplula do hostující sítě - 1:1. Poté se domácím, kteří neměli k dispozici žádného hráče na střídání zranil jeden hráč a až do konce poločasu hráli pouze o deseti. Ve 20. minutě se na druhé straně hostům zranil jejich brankář Tomáš Klimovič a do brány musel záložník Jiří Hanzlík. Přesto se o minutu později ujaly Darkovice znovu vedení, když hosté trefili tyčku a k odraženému balonu se dostal Luboš Hloušek a střelou z otočky rozvlnil síť - 1:2. Domácím se podařilo srovnat skóre až čtyři minuty před přestávkou, když se do listiny střelců zapsal Tomáš Král - 2:2.

 

Ve druhé části nastoupil v dresu Bohuslavic do zápasu Radim Kocián, který hru domácí družiny výrazně oživil a v podstatě rozhodl o třech bodech pro svou letku. Darkovice se za druhý poločas dostaly jen ke střelám, které byly zblokovány. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 56. minutě, když Radim Kocán se objevil před brankářem a střelou pod jeho tělem protlačil míč do brány - 3:2. O šest minut později se dostal balon k Vlastimilu Vitáskovi, který se z voleje nádhěrně trefil - 4:2, Konečnou podobu výsledku dal v samotném závěru zápasu Radim Kocián svým druhým gólem v zápasu - 5:2.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Vlastimil Vitásek (vedoucí týmu): První poločas byl z naší strany hrozný. My jsme hráli pouze o deseti lidech. Ve druhém poločase přišel jeden hráč a my jsme začali trochu hrát a rozhodli zápas ve svůj prospěch.

FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Zápas byl celkově nic moc. V prvním poločase to z naší strany docela šlo, ale druhý byl z naší strany děs a hrůza.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - T. Chlopčík [-] , V. Vitásek [-] , L. Kušnír [-] (90. V. Vitásek [-] ) , T. Hruška [-] (46. R. Kocián [-] ) , M. Breuer [-] , T. Král [-] , F. Hrubý [-] , A. Barč [-] , J. Krupa [-] , M. Šramel [-]

FK Darkovice B
T. Klimovič [-] - L. Hloušek [-] , D. Bach [-] , L. Postulka [-] , A. Tvrdý [-] - T. Kubín [-] , D. Lukáš [-] , J. Hanzlík [-] , P. Lukáš [-] (46. N. Chotár [-] ) - A. Kremser [-] , M. Hanel [-]

Počet diváků: 55. Rozhodčí: PINČEK Milan - FIURÁŠEK František (N), TVRDÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.