Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 18:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kretek čtyřmi góly porazil Strahovice


Branky


0

Strahovice držely po půli nerozhodný stav. Po půli daly Bolatice tři branky a mají další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve středeční dohrávce přivítaly Bolatice na svém trávníku Strahovice. Bolatice byly posíleny díky středečnímu termínu o tři hráče z áčka a náležitě toho využily. Hrdinou dne se stal Tomáš Kretek autor čtyř branek. První dějství se hrála vyrovnaná partie. Do vedení šly po jedenácti minutách hry hosté ze Strahovic, když nádherným způsobem z trestného kopu vymetl šibenici domácí klece Patrik Kubiš - 0:1. Ve 22. minutě si Tomáš Kretek narazil balon s Ondřejem Langerem a hostující brankář neměl šanci - 1:1. O tři minuty později vypálil bolatický hráč na strahovickou branku, brankář Vlastík Moravec míč vyrazil před sebe a Tomáš Kretek byl na správném místě - 2:1. Hosté srovnali krok ve 27. minutě, když domácí brankář Marek Wrána neudržel hostující střelu a Patrik Slavík bez problémů dopravil míč do kasy - 2:2. Do konce poločasu už branka nepadla a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

 

Ve druhé části vlivem horka tempo utkání opadlo. Bolatice převzaly taktovku a svou převahu vyjádřily třemi góly, které padly až v závěrečné půlhodině. V 64. minutě si centr ze strany v pokutovém území zpracoval Tomáš Kretek, který byl nekompromisní - 3:2. Za osm minut už vedly Bolatice o dvě branky, když své střelecké galapředstavení zakončil svou čtvrtou brankou Tomáš Kretek - 4:2. V 87. minutě padla kuriózní branka, když nebylo jasné, zda Jiří Borltík dostal balon za brankovou čáru celým svým objemem. Pozemní však signalizoval branku a gól by uznán - 5:2.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Měli jsme v týmu tři kluky z áčka. Byl to zápas o jednom střelci, který dal čtyři branky. Pátá branka byla taková kuriózní, ale rozhodčí ji uznal. První poločas byl vyrovnanější, ve druhém jsme měli trošku navrch.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Bolatice měly v sestavě čtyři hráče z áčka a to se odrazilo na průběhu utkání. První poločas jsme ještě nějak se štěstím přečkali, ale ve druhém jsme dostali tři góly, byly i nějaké sporné. Jsme z toho znechuceni, když proti nám nastoupí mančaft co hraje 1. A třídu.



Sestavy


FK Bolatice B
M. Wrána [-] - D. Kampík [-] (65. P. Nawrath [-] ) , D. Kotík [-] (76. P. Tomšů [-] ) , O. Langer [-] (73. T. Radošovský [-] ) , J. Monsberger [-] , T. Kretek [-] , J. Šula [-] (78. J. Bortlík [-] ) , D. Sikora [-] , F. Kocián [-] (46. P. Šimeček [-] ) , V. Duda [-] , D. Sněhota [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - F. Schenk [-] , J. Josefus [-] , T. Němec [-] - D. Juchelka [-] (65. J. Halfar [-] ) , P. Lhotský [-] , J. Stříbný [-] (80. P. Boček [-] ) , Š. Beneš [-] , R. Hladík [-] , P. Slavík [-] - P. Kubiš [-] (73. M. Hluchník [-] )

ŽK: 66. D. Kotík - 34. F. Schenk .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - JARZAB Jaroslav (N), PETEREK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.