T. Pardy 70. (p.)
1:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice si s přehledem odvezly tři body


Branky


70. T. Pardy (p.) - 1. L. Grygar , 18. T. Kretek , 57. J. Šula , 59. O. Langer (p.) , 64. O. Langer , 83. P. Sněhota
0

Oldřišov neměl v zápase s Bolaticemi žádnou šanci a hosté s přehledem vyhráli o pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Oldřišova přijely v sobotním odpoledni Bolatice a zkušeně a s přehledem potvrdily pověst favorita. Domácí družinu přehrávaly úplně ve všech směrech a Oldřišov vůbec nenašel recept na jejich hru. Bolatice šly do vedení už v úvodních sekundách zápasu, kdy z rychlého protiútoku otevřel skóre utkání Lukáš Grygar - 0:1. Převaha Bolatic pokračovala i nadále. Gradovala v 18. minutě, když centr do pokutového území zkušeně zametl do sítě Tomáš Kretek - 0:2. V dalších šancích zaváhali dvakrát Tomáš Kretek a jednou Ondřej Langer. Oldřišov se dostával jen k závarům a střelám z dálky. 

 

Obrázek hry se nezměnil ani po příchodu obou mužstev z přestávkové pauzy. Třetí branku bolatické letky vsítil v 57. minutě z pokutového kopu zkušeně Jan Šula - 0:3. O dvě minuty později dostal krásný pas přímo do běhu Ondřej Langer, obhodil si obránce a zavěsil do brány - 0:4. V 64. minutě si centr do oldřišovského vápna zpracoval Ondřej Langer a opět se nemýlil - 0:5. V 70. minutě se dostal ke slovu i Oldřišov. Michael Ulička centroval do vápna, kde našel Tomáše Pardyho, který byl sražen hostujícím hráčem a byla nařízená penalta. Míč si postavil na značku pokutového kopu sám postižený a s přehledem poslal hostujícího brankáře Marka Wránu na druhou stranu - 1:5. Sedm minut před koncem uzavřel skóre zápasu střídající Pavel Sněhota, který se po rohu trefil přímo do šibenice - 1:6.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Bolatice vyhrály s přehledem, byly jasně lepší. Podle mě mají minimálně na okres. Vyzdvihl bych výkon rozhodčího, který jako laik zvládl utkání s přehledem.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Posílily jsme, máme v týmu navrátilce, posily z áčka. Myslím, že to teď máme dobře poskládáno, a můžu říct, že se to projevilo a my zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
M. Hřivnáč [-] - L. Werner [-] (76. P. Mathias [-] ) , L. Strouhal [-] , O. Fabián [-] (55. M. Dedek [-] ) , V. Bechný [-] , M. Ulička [-] , T. Pardy [-] , J. Vavrečka [-] , R. Kalo [-] , P. Latoň [-] , D. Hartoš [-] (69. J. Bielak [-] )

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - T. Rataj [-] (57. D. Kampík [-] ) , D. Sikora [-] , K. Rataj [-] (46. F. Kocián [-] ) , T. Sněhota [-] , O. Langer [-] (67. P. Sněhota [-] ) , T. Kretek [-] , J. Šula [-] (65. P. Tomšů [-] ) , L. Grygar [-] , V. Duda [-] , M. Sněhota [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: ČAPEC Libor - PIROŠ Kamil (N), RATAJ Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.