Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice rozhodly o své výhře v úvodní dvacetiminutovce


Branky


0

Kobeřice vsítíly v úvodní dvacetiminutovce tři branky. Poté převzala taktovku hry Pustá Polom, ale více než na zkorigování výsledku se nezmohla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboje dvou rezervních celků nabídlo utkání mezi Kobeřicemi a Pustou Polomí. Domácí se do svého soupeře zakousli jako vlk do své kořisti. Hned po rozehrávce se centr z rohu hřiště dostal k Robinu Nahlíkovi, který vsítili nejrychlejší gól tohoto ročníku okresního přeboru - 1:0. Kobeřice nadále svého soupeře přehrávaly a svou převahu vyjádřily ve 14. minutě, když se úspěšným střelcem stal Roman Gargoš - 2:0. Úspěšnou dvacetiminutovku zakončily Kobeřice po závaru v pokutovém území, když jejich třetí branku vsítil Vojtěch Malchárek - 3:0.  Zhruba po dvaceti minutách hry začala Pustá Polom diktovat tempo hry, ale do poločasu se střelecky neprosadila, když její dvě velké šance spálil Pavel Bubík.

 

Ve druhém poločase byla pánem na hřišti hostující družina, která nepustila Kobeřice na svou půlku.  V 54. minutě Pustá Polom vstřelila svou první branku, když Martin Šmíd zatáhl  míč a přihrávkou pod sebe vybídl ke skórování Jiřího Hendrycha - 3:1. V dalším průběhu hry zahodil velkou šanci hostující Martin Kotala, jemuž byla malá domácí kasa. Další šance zahodil pustopolomský kapitán Pavel Bubík. Kobeřice hrozily pouze z ojedinělých brejků, ale ty nedotáhly do úspěšného konce. Pustá Polom se snížení dočkala až v poslední minutě, když z přímého kopu vymetl šibenici domácí branky Pavel Sláma - 3:2. Navíc se již hosté nezmohli a tak si Kobeřice připsaly tři šťastné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Pustá Polom byla lepším týmem. My jsme měli dobrou dvacetiminutovku, když jsme dali tři góly. Pak jsme přestali hrát a se štěstím jsme výhru udrželi.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Nehráli jsme špatně, ale v prvním poločase jsme vytvářeli veliké chyby v obraně. Ve druhém poločase jsme už domácí nepustili na svou půlku, ale bohužel jsme už jen dokázali snížit. Za druhý poločas musím kluky pochválit.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - R. Náhlík [-] (65. J. Návrat [-] ) , P. Hlawenka [-] , R. Gargoš [-] (85. Š. Konečný [-] ) , D. Petroš [-] (75. O. Bedrich [-] ) , P. Komárek [-] (85. R. Hahn [-] ) , V. Malchárek [-] , L. Mrva [-] , A. Oberherr [-] (88. J. Bečica [-] ) , D. Mrva [-] , M. Vidlák [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - A. Kubala [-] , J. Hendrych [-] , M. Moravec [-] , P. Bubík [-] , R. Grygar [-] , P. Sláma [-] , M. Kotala [-] , M. Kunčík [-] , P. Bubík [-] , M. Šmíd [-]

Počet diváků: 26. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - VÁCLAVÍK Josef, HLADÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.