Čepil vystřelil Mutěnicím důležité tři body


Branky


40. M. Čepil , 45. M. Čepil - 18. V. Bárta
0

Vinaři z Mutěnic v nedělních odpoledních hodinách hostili soupeře z Ráječka. Utkání přihlíželo 140 diváků, kteří viděli velmi těžký zápas, plný osobních soubojů, prudkých střel a nebezpečných protiútoků. Takový zápas se musel divákům velmi líbit, i když ti domácí byli ke konci malinko nervózní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do utkání vstoupili hosté, kteří v první dvacetiminutovce otevřeli skóre utkání, díky pohotovosti Vítězslava Bárty, který překonal brankáře Mutěnic. Vyrovnání mohlo přijít o několik minut později, kdy byl nařízen pokutový kop ve prospěch Mutěnic. Skóre zápasu se však nezměnilo a diváci slyšeli jenom zvuk nastřelené tyčky. Aktér neproměněného pokutového kopu, Marcel Čepil, však nerezignoval a ve 40. a 45. minutě dal domácím fanouškům dva důvody k radosti.

 

Během pěti minut otočil svými dvěmi brankami průběh zápasu a "Vinaři" se tak dostali do rychlého vedění 2:1. Za tohoto skóre se odcházelo do kabin. V prvním poločase došlo ke zranění domácího stopera Lubomíra Kupčíka, který musel být převezen rychlou zachrannou službou do hodonínské nemocnice. 

 

Po změně stran bylo na hráčích Ráječka vidět, že touží minimálně po jednom bodu. Vypracovali si několik nebezpečných akcí a využívali rychlých protiútoků a nakopávaných balónů. Brankář Filip Kratochvíla však spolu s obránci další změnu skóre nepřipustili a mutěnští borci si své vítězství pohlídali.

 

Nutno podotknout, že i oni se dostali do několika vydařených akcí, škoda jen, že již žádná neskončila brankou. Trenér Mutěnic, Petr Zemánek, využil také plné střídačky a v průběhu zápasu využil četného střídání. Do hry se zapojil i nejmladší hráč Mutěnic, Matěj Valíček, který vyhrál několik těžkých osobních soubojů.

 

Mutěnští fotbalisté si výhrou pojistili první místo tabulky Krajského přeboru JMK a nad druhým Tišnovem mají náskok jednoho bodu. Ráječku patří s 36 body sedmé místo.

 

Autor: Lucie Pavková

Sestavy


FK Mutěnice
F. Kratochvíla [-] - L. Kupčík [-] (17. L. Trávník [-] ) , M. Vydařilý [-] , H. Maršálek [-] , T. Novotný [-] - L. koplík [-] , J. Maršálek [-] , J. Hromek [-] , T. Drápal [-] (84. M. Valíček [-] ) , R. Benešovský [-] - M. Čepil [-] (90. P. Hanák [-] )

SK Olympia Ráječko
F. Němec [-] - V. Bárta [-] , J. Sedlák [-] (50. J. Pšikal [-] ) , T. Koutný [-] - M. Šplíchal [-] , J. Horáček [-] , M. Sedláček [-] , M. Zouhar [-] , R. Keprt [-] - D. Keprt [-] , T. Jarůšek [-] -

ŽK: 80. L. koplík - 16. J. Horáček , 29. F. Němec , 88. J. Pšikal .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: VODÁK Vladan - PETRUCHA Martin, RICHTER Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.