Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:8
(0:4)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

14.05.2017 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Cidlina bez rozpaků rozstřílela Provodov


Branky


4. V. Šorm , 36. M. Blažej , 43. A. Zich , 45. J. Trejbal , 50. V. Šorm , 55. P. Mejstřík , 60. A. Zich , 70. M. Blažej
0

Hosté z Cidliny si rovným dílem rozdělili gólovou produkci do obou poločasů. V úvodu do ale na žádnou kanonádu nevypadalo, i za stavu 1:0 dokázal Provodov držet se soupeřem krok. Nakonec se ale Cidlina rozstřílela a jasně vyhrála

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cidlina na nic nečekala a už ve čtvrté minuty se ujala vedení. Václav Šorm se z levé strany probojoval do pokutového území, aby křížnou střelou otevřel skóre zápasu. Ještě před prvním gólem Cidliny se ale do šancí dostali domácí, kteří způsobili závar ve vápně soupeře díky standardní situaci. Potvrdila se tak stará známá pravda nedáš-dostaneš.

Nedá se však říci, že by brzký gól odstartoval nápor Cidliny. Provodov naopak na inkasovanou branku reagoval aktivní hru. Ta však bohužel pro domácí vyrovnání nepřinesla. V závěru poločasu navíc hosté spustili třígólovou kanonádu. V šestatřicáté minutě Provodov rozehrával rohový kop, míč ale zachytili hosté, kteří přešli do bleskového brejku. Rychlou akci Cidliny zakončil Michal Blažej prakticky totožnou střelu, která vedla k první trefě Cidliny. Blažejova přízemní střela k tyči znamenala vedení hostů 0:2.

 

Ve čtyřicáté třetí minutě už to bylo o tři branky, když se po útočném výpadu prosadil obránce Alexandr Zich. Povedený závěr poločasu hosté korunovali ve čtyřicáté páté minutě. Jakub Trejbal se prokličkoval domácí obranou a přesnou střelou z hranice vápna rozvlnil síť počtvrté. 

Do druhého poločasu vstoupila Cidlina se stejnou vervou, se kterou končila první poločas. Po sérii nepřesných střel přišla padesátá minuta. Zachycená rozehrávka Provodova a několikanásobná dorážka, díky které nakonec dostal míč do sítě Václav Šorm. Cidlina v následujících minutách pokračovala v předem narýsovaných gólových intervalech, které od sebe dělilo pět minut.

 

 

V pětapadesáté minutě přidala Cidlina šestý gól, když se po centru Michala Blažeje na zadní tyči provodovské brány hlavou prosadil Pavel Mejstřík. V šedesáté minutě, po další pětiminutové pauze bez vstřeleného gólu, se Cidlina prosadila posedmé. Zdánlivě přetažený centr od rohového praporku vrátil jeden z hráčů Cidliny zpět do malého vápna, kde se do gólového zakončení dostal Alexandr Zich. V sedmdesáté minutě se prosadil Michal Blažej, autor dvou branek a asistence, který pečetil na konečných 0:8.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Provodov
v:

RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér RMSK Cidlina: Zápas se zlomil v poslední čtvrthodině první půle, všechny tři branky měly základ ve velmi dobrých útočných akcích. Utkání rozhodla především rychlost, v tomto atributu jsme domácí hráče přehráli. Naše obrana uhlídala Davida Hlavu, čisté konto je dobrou vizitkou defenzívy. Řekl bych, že z týmu spadla deka a věřím ve vzestup formy v závěrečných zápasech letošního ročníku.

Sestavy


TJ Sokol Provodov
P. Buchta [-] - J. Chmelík [-] , M. Punar [-] (46. L. Bek [-] ) , O. Nejman [-] , P. Čtvrtečka [-] - P. Kratěna [-] (58. M. Zelený [-] ) , L. Hlava [-] , D. Bogusz [-] , J. Kulhánek [-] (46. L. Nožka [-] ) - D. Hlava [-] , L. Khun [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - J. Vrabec [-] , J. Matějka [-] , R. Žalman [-] - A. Zich [-] , M. Vincour [-] , M. Blažej [-] , V. Šorm [-] (56. P. Pokorný [-] ) , P. Mejstřík [-] (71. M. Holec [-] ) , M. Stránský [-] - J. Trejbal [-] (63. M. Batelka [-] ) -

ŽK: 22. M. Punar , 51. P. Kratěna - 2. R. Žalman , 26. M. Vincour .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Martínek Miroslav - MUCHA Tomáš, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.