3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedliště odehrálo skvělý zápas, z Lomu ale neveze ani bod


Branky


0

Na Sedlišti bylo hodně vidět, že si chce své udržení zajistit samo. Hrálo opravdu odhodlaně a bylo velmi aktivní. Nijak výrazně sice Lom zase nepřehrávalo, ale domácí byli oproti jiným zápasů poloviční, a tak měli hosté dostatek prostoru. Tentokrtá byl oale štěstí proti nim. Lom dal tři šťastné góly, které mu nakoenc stačily k velmi snadné výhře v těsném výsledku 3:2. Sedliště si nějaké body ale určitě zasloužilo. Nyní se bude o jeho udržení se v soutěži rozhodovat na Přimdě, kam zavítá jeho největší rival ze Záchlumí. Aby se Sedliště udrželo, nesmí Záchlumí získat ani bod. Lom skončí sezónu na jedenácté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lom otočil nepříznivý vývoj šťastně už v první půli

Sedliště hrálo od začátku vlemi odhodlaně a dávalo do zápasu vše. Lom sice hrál jen tak napůl, ale přesto dokázal soupeři celkem dobře seknutdovat a dobrou defenzivní hrou jej téměř k inčemu i přes veškeré snažení nepouštěl. Hosté se ale nevzdávali a sympaticky bojovali tak, jak pro ně bylo celý rok typické. A nakonec se to začalo vyplácet. V sedmnácté minutě je dostal do vedení zásah Martina Pažountky a úspěch Sedliště nabíral reálnějších obrysů. Jenže dlouho radost hostům nevydržela. Zhruba po sedmi dalších minutách dokázal David Lintner využít nedorozumění v hostující obraně a zápas svou trefou zase vyrovnal. Sedliště se ale dál nevzdávalo a snažil ose tlačit. Vytvořilo si pár drobných šancí, ale radoval se nakonec opět soupeř. V jedenatřicáté minutě zakončil další slepenou akci podpořenou nepozorností hostujících beků Patrik Benda a Lom v podstatě bez námahy a zadarmo vedl. Stačily mu k tomu v podstatě jen pouhé dvě nevýrazné šance. Sedliště se ale nevzdávalo. Stále ehodlalo nic vypustit a pokračovalo ve svém snažení. V první půli už ale krok srovnat nedokázalo. Před druhou půlí si ale stále ještě udrželo naději.

Nadějnou remízu překazil Lintner

Také ve druhé půli se povedlo snažícímu Sedlišti relativně rychle skórovat, a po zásahu Karla Dudy tak bylo zase vyrovnáno. Obrzy hry se pak v následujících minutách nikterak neměnil. Sedliště dál snaživě bojovalo a Lom celkem snano jen odrážel jeho nápor. Sám si ale stále nic výrazného nevytvářel, a tak byla naděje na dělbu hodně reálná. Remízový výsledek se blížil bleskurychlým tempem. Už to vypadalo, že by Sedliště mohlo zápas do penalt opravdu pozdě, ale v osmdesáté minutě najedno udělalo v obraně další chybu a neuvěřitelně šťastné situace opět využil David Lintner. S tímto inkasováním už Sedliště nedokázalo nic udělat. Lom tak přišel k výhře v podstatě jako slepý k houslím. Pro Sedliště je to další krutá porážka, která by jej mohla selsat zpět do třetí třídy, odkud před dvěma lety oba celky přišly. Pro Lom je to po neúspěšné sezóně alespoń malé povzbuzení.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Vladimír Zdvihal: Chybělo nám hned několik hráčů ze základní sestavy, takže jsme neměli moc na výběr. Prostě jsme to jen ukopali tak, aby jsme získali tři body. Kvalitu hry proto nemůžu hodnotit kladně, spíš to bylo hodně o náhodě, která nám přála. Dali jsem tři šťastné góly a díky nim jsme vyhráli. Určitě jsme neměli žádnou převahu. A k sezóněcelkově. Já jsem se s týmem zatím jen poznával a myslím, že příští rok to bude už určitě jen lepší. Určitě bychom rádi ještě o pár hráčů posílili a pak věříme, že se vytáhneme určitě výše. Hodně nás trápilo i to, že jsme se sotva scházeli, což by se mělo s pomocí posil snad také nějak zlepšit.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: My jsme hráli dobře a bojovně, ale dostávali jsme smolné góly. Určitě to nebyl špatný fotbal, bylo se nač dívat, ale bohužel pro nás to zase nevyšlo. Nejsme moc důlsední v obraně a nemáme žádného opravdu silného stopera, takže dostáváme hloupé góly. Teď ještě nevíme, zda se zachráníme, ale jsme smíření s tím, že můžeme klidně sestoupit. Při nejhorším prostě půjdeme hrát o soutěž níže. Dali jsem do toho vše a všichni si zaslouží pochvalu. Podzim byl sice špatný, ale na jaře jsme se hodně uklidnili, hodně jsme trénovali, rozkopali se nám i mladní kluci, hra se hodně zlepšila a dali jsme i nějaké góly. Jen nám hodně chyběl nějaký kvalitní vůdčí typ v obraně. Uvidíme, co budeme hrt příští rok, pokud zůstaneme zde, budeme určitě hledat posily a budeme to muset vyřešit. Pokud sestoupíme, tak bychom to snad mohli zvládat i v této sestavě.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
T. Miščuk [-] - V. Matoušek [-] , P. Benda [-] , T. Mareš [-] (55. J. Vopalecký [-] ) , R. Volka [-] , D. Lintner [-] , J. Pich [-] , J. Kunžwart [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , M. Hanus [-]

TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - M. Patočka [-] , M. Pažountka [-] , O. Rožumberg [-] , J. Marek [-] - J. Brabec [-] , V. Pešek [-] , F. Fatura [-] , K. Duda [-] - J. Moravec [-] (55. D. Zavacký [-] ) , P. Fojtíček [-] -

ŽK: 78. V. Pešek , 80. O. Rožumberg .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kroupa Jiří - HORA Jiří (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.