3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně potvrdily proti Halži roli favorita, klíčovou roli sehrál Hampapa


Branky


0

Lázně se dočkaly prních jarních bodů. Před domácími diváky dokázaly v celkem těžkém utkání porazit halžskou Čechii. Značně k tomu pomohl skvělý výkon Pavla Hampapy, který se postaral o všechny tři góly svého týmu. Čechie mohla v závěru ještě klidně bojovat minimálně o bod ale výrazně jí podrazily nohy dvě vyloučení. Lázně tak nakonec zvítězily v poměru 3:1 a v souboji o první pětici tak uniknou dotěrnému šestému Černošínu na rozdíl čtyř bodů. Halže zůstane po víkendu desátá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka, pak rychlá reakce - Pavel Hamapa v akci

Lázně se od začátku tlačily ku předu a hrály velmi kvalitní fotbal. Čechie se spíše bránila a byla nucená hrát na rychlé brejky. I tak ale podala velmi kvalitní výkon, který jí dlouho držel ve hře. Přesto už v šesté minutě musel hostující brankář poprvé lovit míč ze své sítě, když napřáhl k první přesné střele Pavel Hampapa. Pak už si dali hosté ale větší pozor a druželi domácí střelce na uzdě. Přesto si Lázně pár šancí vytvořily, ale nevyřešily je idálně, tedy gólem. To nakonec umožnilo po půlhodině hry vyrovnání René Mrenky, který využil jednoho z ojedinělých brejků Halže hraných zejména na jeho osobu. Hned vzápětí se ale opět opřel do balónu Pavel Hampapa a Lázně znovu vedly. Po zbytek první půle už se ale nikdo prosadit nedokázal, a tak domácím nakoenc jednobrankové vedení muselo stačit.

Jistotu vystřelil Hampapa až v závěru

Také ve druhé půli se vša kvíce do zakončení talčily Lázně a hosté byly ve velkých problémech a možná i mírně frustrovaní z nemohoucnosti. I proto se nakonec sudí možná uchýlil k vytažení červené karty po druhém tvrdé faulu Aleše Herouta, který tak předčasně zamířil pod sprchy. Zdálo by se, že tím bylo rozhodnuto, ale Lázně se neodkázaly ani nadále prosadit, a tak zůstávali hosté stále dost nadějně ve hře. Bojovali jak jen mohli, ale Lázně měly vše celkem pod kontrolou a k ničemu zvlátnímu soupeře nepouštěly. Přesto jim stále jistota chyběla. Stačila jedna chyba a mohlo být vyrovnáno. Až do posledních minut se tak muselo bojovat. Nakonec ale našel Pavel Hampapa míči cestu do branky i potřetí a zkompletováním hattricku v závěru utkání nakonec rozhodl. Těsně před závěrečným hvizdem se pak musel předčasně přesunout do kabin také Milan Trefilík, který čtyřikrát udeřil souepře do hlavy a sudí neměl na výběr. Velmi neobvyklý závěr, který možná ještě bude muset řešit fotbalový svaz. Na výhře Lázní už se ale nic měnit nebude.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - F. Vacata [-] , J. Zábranský [-] , P. Hampapa [-] - D. Hoffmann [-] , J. Jelen [-] , M. Pohlot [-] (66. R. Zabloudil [-] ) , K. Praizler [-] , P. Rašín [-] , P. Hospodářský [-] - J. Sak [-]

TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - D. Kreml [-] (46. L. Goubej [-] ) , A. Herout [-] , L. Kormoš [-] , K. Bauer [-] (84. T. Kaizler [-] ) , M. Trefilík [-] , D. Karmazin [-] (84. F. Bedecs [-] ) , R. Mrenka [-] , L. Kormoš [-] , T. Ježdík [-] , K. Horák [-]

ŽK: 57. P. Hospodářský , 66. P. Rašín , 90. P. Hampapa - 21. A. Herout , 59. L. Kormoš . ČK: 74. A. Herout , 90. M. Trefilík .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Friedenberger Robert - HROMKA Pavel (N), MATOUŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.