Jeviněves porazila Kralupy a ještě zabojuje o bronz


Branky


0

Za domácí se prosadili čtyři různí střelci...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Předposlední zápas sezony 2016-17 sehrála domácí Jeviněves proti hostům z Čechie Kralupy. A hodlala po dvou nepovedených utkáních znovu naplno bodovat a potvrdit oprávněnost svého umístění ve vrchních patrech tabulky.

 

Zápas v horkém a dusném počasí začala aktivně a dokázala z tlaku vstřelit i branku, když se po autovém vhazování z levé strany akcí na jeden dotek dostal v pokutovém území míč k Honzovi Broftovi a ten potvrdil, že v takových situacích dokáže chytře  a přesně zakončit. Podobně typicky na to šel druhý Honza, tentokrát Šelicha, když z pravé strany poprvé tvrdě pálil na branku a jeho střelu brankář Čechie stačil ještě vyrazit, ovšem Honza svou buldočí houževnatostí míč znovu napálil a tentokrát tak přesně, že se míč odrazil nejprve od břevna do tyče a od ní do branky. Byla to důležitá branka která jeviněvské poslala znovu do vedení poté, co na 1:1 srovnal kralupský Kovář po velké chybě domácího brankáře Kysely, jež nedokázal zkrotit lehounký míč.

 

Hosté jinak vystrčili drápky jen sporadicky, několik akcí jim zhatilo ofsajdové postavení, naopak na druhé straně Petr Duchoslav ukázal, že prázdná branka se dá přestřelit i ze dvou metrů. Mrzet to však nemuselo ani přestože po ojedinělém samostatném úniku hostů ve druhé půli bylo chvíli Gospodinovem srovnáno na 2:2.

 

Pět minut nato totiž Petr Duchoslav chytře využil nedorozumění mezi stoperem a brankářem hostí a opět strhl vítězství na stanu domácí Jeviněvse. Vše pečetil Jirka Kokšál pár minut před koncem z penalty po faulu na Honzu Brofta. A tak Jeviněves i přes několik nedostatků ve výkonu zvítězila a se 42 body prožívá jednu z nejúspěšnějších sezon za několik let. V posledním zápase na hřišti Dřínova ji tak půjde o to, jestli dokáže dosáhnout na 45 bodů a tím zajistí Mourinhovi z Černoučka prodloužení smlouvy anebo se s ním v opačném případě vedení rozloučí. 

 

AUTOR: Jaroslav Kysela



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Paul [-] , M. Janovský [-] , P. Duchoslav [-] (79. M. Malý [-] ) , P. Macák [-] - M. Schoř [-] , J. Šelicha [-] , P. Kindl [-] (67. P. Novotný [-] ) , D. Velický [-] , J. Broft [-] - J. Kokšal [-] -

FK Čechie Kralupy n.Vltavou
T. Pospíšil [-] - R. Hořák [-] , A. Pokorný [-] , L. Prejza [-] , D. Měchura [-] - J. Chlapec [-] , J. Sluka [-] , L. Moravec [-] - F. Kovář [-] , T. Gospodinov [-] - O. Lipovský [-]

ŽK: 87. D. Měchura .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Malíř Petr - KYSELA Jaroslav (N), ČERNÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.