2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice v deseti braly bod


Branky


0

Černice oslabené o vyloučeného Tomáše Engla dokázali před a po půli vsítit dvě branky a otočit nepříznivé skóre. O vedení však přišly, kdy si střela Jana Ruckého z téměř nulového úhlu našla cíl. V penaltách byli hosté úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zvláštní první poločas

Velmi zvláštní první poločas byl k vidění v Černicích, kam zavítali hosté z Hradiště. Černice mají jistou soutěž i pro příští sezónu, Hradiště bude muset o setrvání ještě zabojovat. Aktuálně mají na sestupovou příčku náskok tří bodů. Smolně začalo utkání pro hradišťského kapitána Ondřeje Pytlíka, který byl nucen už ve třetí minutě opustit pažit a přenechat místo Václavu Krlišovi. Pro zranění musel střídat na druhé straně v řadách domácích i Martin Engl, kterému natažený stehenní sval zabránil pokračovat. Ve 27. minutě Daniel Červený utekl všem a svůj sóloúnik napálil nejdříve do tyče a z dorážky dal vedoucí brankou - 0:1. Ve 35. minutě musel ze hřiště i druhý z bratří Englů Tomáš, který dostal během sedmi minut dvě žluté karty. Zvláště ta druhá měla zvláštní příchuť, kdy po faulu Tomáš Engl z pohledu rozhodčího odcházel od balónu velmi pomalým krokem. Před přestávkou se domácí však dočkali vyrovnání, kdy po rychlé protiakci vyrovnal ve 44. minutě černický Marcel Větrovský. 

Rychlý úvod domácích, pak gól z nulového úhlu

Velmi zajímavý byl úvod druhé půle. Ve 46. minutě Michal Chovjka prošel postupně přes tři bránící soupeře, aby ve finále poslal svůj oslabený tým do jednobrankového vedení. 80. minuta přinesla druhou branku Hradiště, která znamenala vyrovnání. Jan Rucký udělal obránci kličku směrem od brány a skoro z nulového úhlu dokázal prostřelit brankáře Jaroslava Švendu. Po devadesáti minutách padly na obou stranách dvě branky, které znamenal, že o bodu navíc budou rozhodovat pokutové kopy.

Extra bod pro hosty

Domácí jsou v penaltách specialisté na neproměňování nejlepší standardky. která je ve fotbale možná. Potvrdilo se to i v tomto zápase, kdy dva domácí střelci překopli zařízení, zatímco hosté z Hradiště mířili čtyřikrát do černého. Bod tedy patří hostům, pro něž to znamená, že se z třinácté příčky posunuly na jedenáctou. Nutno říct, že závěrečná kola budou ještě zajímavá a každá ztráta může nesmírně bolet. Vždyť mezi jedenáctým Hradištěm a posledními Vodními stavbami jsou pouhé tři body rozdílu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal - trenér: Ve třicetistupňovém vedru je to náročné. Soupeř se snažil, měl větší motivaci, protože jim jde o záchranu. Dnes rozhodli brankáři, dá se říct.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Švenda [-] - P. Mastný [-] , K. Zeliński [-] (67. M. Vujovič [-] ) , M. Chvojka [-] (79. T. Valm [-] ) , T. Engl [-] , M. Engl [-] (21. J. Král [-] ) , M. Müller [-] , J. Müller [-] , M. Větrovský [-] , K. Kaňák [-] , L. Táborský [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Vondráček [-] - M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] , M. Blumentritt [-] , M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] (3. V. Krliš [-] ) , J. Bihary [-] , D. Vávra [-] , P. Kočí [-] , J. Ženíšek [-] (46. J. Rucký [-] )

ŽK: 28. T. Engl , 73. P. Mastný - 8. J. Bihary , 57. M. Valeček , 86. P. Kočí , 86. V. Krliš . ČK: 35. T. Engl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHINGLER Milan, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.