3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina prohrála už pátý zápas v řadě


Branky


0

Hradiště přehrálo Dýšinu a bere na jaře první tři body za výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly domácích dali velkou naději na výhru

Na dýšinské sedla na jaře deka. Prohráli už pátý zápas v řadě a postupně se propadají tabulkou. Ve 22. kole je přivítalo domácí Hradiště, které se ocitlo na předposlední třinácté pozici tabulky. Hradiště mělo svému soupeři co vracet. V prvním vzájemném zápase totiž padlo na soupeřově hřišti také 0:3. Ve 23. minutě se k balónu dostal Daniel Červený a když už to vypadalo, že z toho nic nebude tak zkusil vystřelit na bránu a jeho šance skončila v síti Dýšinských. Ne nadarmo se říká "Když nevíš co s míčem, tak vystřel. Ve 39. minutě Martin Furár navýšil vedení domácích a dal tušit první jarní výhru.

Gólová pojistka

Hradiště z pohledu nestranného diváka odehrála svůj nejlepší zápas na jaře. V 75. minutě přidal třetí branku Jan Rucký, kdy se důrazně prosadil mezi obranou Dýšiny a dorazil míč do brány. Hradiště si vypracovalo ještě další dvě šance, jenže z těch už nic nebylo, protože hráči tak moc chtěli, až celou situaci překombinovali. Dýšina se osmělila před koncem zápasu, kdy měla šanci korigovat, jenže včasným vyběhnutím zachránil nulu brankář Petr Bejček. Po devadesáti minutách propukla v táboře domácích obrovská radost z první jarní výhry, kterou bylo nutné řádně oslavit. Oslavy se pak protáhly až do časných ranních hodin následujícího dne.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Ladislav Holý - vedoucí týmu: Nutně jsme potřebovali zvítězit, protože jsme ohroženi sestupem. Byla to pro nás první výhra na jaře a podle toho vypadaly také oslavy.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] , M. Blumentritt [-] (86. M. Drahoňovský [-] ) , M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] , J. Bihary [-] , D. Vávra [-] (65. J. Rucký [-] ) , P. Kočí [-] , J. Ženíšek [-]

FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] , V. Nový [-] , K. Soukup [-] , V. Šedivec [-] , J. Soroka [-] - J. Špánek [-] (79. F. Imber [-] ) , T. Křen [-] , V. Totzauer [-] , J. Šesták [-] (74. F. Vetešník [-] ) - V. Muzika [-] (60. J. Šesták [-] ) -

ŽK: 55. P. Kočí - 14. V. Šedivec , 18. V. Totzauer , 87. J. Mužík .
Hráči zápasu: D. Červený .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Nešpor Petr - HOLÝ Vladimír (N), CHALOUPKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.