Vitana ve druhé půli smazala dvoubrankovou ztrátu


Branky


3. J. Holý (p.) , 15. P. Kobera - 65. J. Kmoch , 85. P. Menčl
0

Nepříliš povedený start do jarní části sezóny předvedli fotbalisté Dynama Nelahozeves. Ti po úvodní prohře v Byškovicích zaváhali i doma proti Byšicím. V poločase přitom díky vedení 2:0 vypadalo vše téměř idylicky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dynamu hra do kopce svědčí

S cílem odčinit zaváhání z Byškovic šli do zápasu fotbalisté Dynama Nelahozeves. Soupeřem jim byly Byšice, které v úvodním kole nedokázaly doma přehrát předposlední Velký Borek. A lépe za napravením reputace vykročili domácí. Hosté již ve 3. minutě nedokázali ve vlastním vápně ubránit Pekárka a Hemr fauloval - penalta! K jejímu rozehrání se postavil Holý a nemýlil se. 1:0. V 15. minutě bylo pro Vitanu ještě hůře, jelikož domácí skvěle sehráli rohový kop, ten našel hlavu Kobery a brankář Schneider neměl nárok. 2:0. Hosté se v prvním poločase k žádným výraznějším ofenzivním manévrům nepropracovali, a tak odcházeli do kabin s dvoubrankovou ztrátou.

 

Byšice výrazně zlepšeným výkonem vyrovnávají

Zatímco v prvním poločase byli hosté prakticky neškodní, do druhé půle jako by vyběhlo úplně jiné mužstvo. Z kabiny hostů byl slyšet veliký rámus a na hřiště vybehl úplně nový tým. Další zvrat do zápasu pak přinesla 64. minuta, kdy na hřiště vyběhl v dresu Vitany ne zcela uzdravený špílmachr Kmoch. A byl to právě on, kdo už po minutě na hřišti dokázal rozvlnit síť za Zavadilovými zády. Dostal přihrávku od P. Menčla a vsítil nádherný kontaktní gól. 2:1. Byšice byly i nadále aktivní a vytvořily si množství slibných šancí. Vyrovnávací gól ale padnul po jedné, která brankou příliš nezaváněla. V 85. minutě totiž nejlepší hráč hostů P. Menčl zatočil míč z rohového kopu přímo do branky! Zda to měl v úmyslu, to ví jen on sám, účel byl ale splněn na 100%. Zápas tak dospěl do penalt, ve kterých se radovali hosté a ještě si tak zlepšili dojem z povedené druhé půle. 



Ohlasy k zápasu



TJ Vitana Byšice
Michal Hamšík - trenér: Do utkání jsme vstupovali s respektem. Dynamo je známé tím, že moc golů neinkasuje. Oproti podzimu se ale myslím, že domácí oslabili, minimálně tím, že odešel jejich nejlepší hráč a střelec Luboš Krejza. Nám se pro změnu uzdravil Petr Menčl, takže šance na body jsem na Dynamu cítil. První poločas jsme ale vůbec nezvládli takticky, nevyužili jsme hry "z kopce" a zaslouženě jsme prohrávali. V poločase proběhla trošku důraznější promluva, nabádal jsem hráče, že není nic ztraceno, že na tomto úzkém hřišti po dodržení pokynů můžeme pořád uspět i za nepříznivého stavu. Podle toho vypadal i 2. poločas. Na následné penalty jsme si věřili - na tréninku totiž mají kluci za neproměněnou penaltu celkem brutální pokutu do společné kasy (smích). Chtěl bych ještě tímto způsobem pogratulovat k narození druhé hočičky jménem Lily našemu hráči Petrovi Menčlovi. Skvěle to oslavil se statistikou 1+1. Bohužel bylo vidět, jak moc nám chyběl v předchozím utkání doma proti Velkému Borku.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tichý Lukáš - HOLAKOVSKÁ Tereza, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.