5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:15

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany jsou zpět! Porazily zdecimovaný Beroun


Branky


1. M. Kincl , 26. M. Kincl , 36. D. Hejcman (vl.) , 72. M. Kincl , 75. R. Šírl - 23. M. Novák
0

Zbuzanům se poslední týdny příliš nepovedlo. Od týmu plného hvězd se čekají přesvědčivé výsledky. Nyní do Zbuzan přicestoval trápící se Beroun, který dokonce nastoupil s brankářem Hejcmanem v poli a odvezl si pořádný výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Legendární šutér Kincl se prezentoval hattrickem

Mnoho diváků do zbuzanského pěkného areálu ještě ani nedorazilo, ale skóre se již měnilo, protože se prosadil právě legendární útočník Marek Kincl, který ukázal svůj střelecký instikt ve vápně - 1:0. Domácí pokračovali v kvalitním ofenzivním výkonu, kterému hosté nestíhali. Vždyť v základní sestavě byli dva brankáři a jeden dorostenec. Na lavičce náhradníků byli připraveni pouze dva dorostenci, pro které to byl ale jistě svátek, si zahrát proti hráčům typu Kincla, Šírla či Ličky. V barvách Berouna největší nebezpečí vyzařoval Michal Novák, který snížil - 2:1. Na druhý gól domácích se čekalo do 26', kdy se znovu prosadil Marek Kincl a vrátil domácím vedení - 2:1. vedení domácího týmu do poločase ještě stvrdil nešťastným vlastním gólem brankář David Hejcman, hrající v poli - 3:1.

Ve druhém poločase domácí jasně kontrovali hru. A hostům nedovolili téměř nic. Naopak se domácí diváci mohli ještě dvakrát radovat ze vstřelené branky. V 72' se potřetí v utkání prosadil Marek Kincl a zkompletoval svůj hattrick, čímž si upevnil pozici na čele týmových střelců na 12 branek. Poslední slovo měl v zápase o tři minuty později další ligista - Radek Šírl - 5:1.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
J. Klíma [-] - J. Kordiák [-] , M. Pospíšil [-] , R. Barciaga [-] , M. Maleček [-] - J. Huňáček [-] , R. Šírl [-] , M. Lička [-] - M. Kincl [-] (78. J. Musil [-] ) , M. Pánek [-] (65. M. Veliký [-] ) , J. Brodský [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Horel [-] , M. Štrougal [-] , D. Hejcman [-] , M. Novák [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] (42. D. Stehlík [-] ) , M. Duchoň [-] , O. Slabý [-] , D. Počta [-] , T. Váňa [-]

ŽK: 22. M. Lička , 77. M. Kincl - 24. J. Počta , 40. M. Novák , 60. O. Slabý , 74. M. Duchoň .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Vlk Martin - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.