2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žihle opět ztratila, tentokrát v Tlumačově


Branky


0

Žihle bojuje o první příčku v tabulce s Horní Břízou, která však na rozdíl od Žihle body na jaře příliš nerozdává. Bříza v sobotu vyprovodila Žichovice čtyřmi brankami, a tak na řadě s odpovědí byla Žihle. Ta ovšem zachraňovala alespoň bod až v závěru utkání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První poločas sehrály oba celky taktickou bitvu s pár šancemi, ale bez branek. Tudíž se přesuneme rovnou k poločasu druhému.

Brož čtyři minuty před koncem vyrovnal

Ve druhé půli šli hosté z Žihle brzy do vedení. O branku se postaral Markiyan Romanovskyy, který otevřel skóre - 0:1!

 

Domácí dlouho na vyrovnání nečekali. Povedlo se jim to již za pět minut zásluhou Michala Tesaře, bylo tedy srovnáno - 1:1!

 

Ale ani vyrovnaný stav nevydržel dlouho. Domácí se totiž nadechli k obratu, který v 69. minutě dokonali! O branku se postaral Jan Šmirkl, který dostal domácí Tlumačov do vedení 2:1!

 

Tlumačov už pomalu započítával tři body do tabulky, když přišla 86. minuta. Tlak Žihle se stupňoval a vygradoval právě v této minutě, kdy Jiří Brož vyrovnal na 2:2! Hosté byli rázem v euforii, ale další branku už nepřidali. Musely rozhodnout tedy penalty.  

 

Hostující exekutoři byli úspěšnější než ti domácí

V penaltách byli šťastnější hosté, kteří proměnili všech svých pět penalt. Naopak domácí jednu penaltu neproměnili, a tak bod navíc brala hostující Žihle.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , M. Tesař [-] - M. Wolf [-] (57. T. Řezníček [-] ) , L. Leitl [-] , Z. Bláha [-] (84. J. Minařík [-] ) , F. Copák [-] (88. O. Polák [-] ) - - J. Šmirkl [-] , J. Podestát [-] , J. Brichcín [-] (59. M. Frček [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Bulín [-] , S. Peterka [-] (78. J. Brož [-] ) , J. Masopust [-] , M. Romanovskyy [-] , L. Rázek [-] , T. Krofta [-] , M. Kaľata [-] , Z. Vukliševič [-] , T. Rambousek [-] , J. Nový [-]

ŽK: 18. M. Tesař - 19. J. Masopust , 20. J. Nový .
Hráči zápasu: J. Brož .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Petržilka Jiří - KOURA Radim, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.