2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola mezi Žihlí a Horní Břízou dopadl lépe pro domácí Slavoj, na konci utkání musela zasahovat policie!


Branky


0

Očekával se pohledný fotbal, vždyť proti sobě nastoupily dva vedoucí celky! Vyrovnané utkání však rozhodl už v první půli Nový, hosté se prosadit nedokázali. Konec utkání pak pokazili fanoušci Břízy...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový otevřel skóre parádní střelou

Utkání bylo vyrovnané, i když domácí tým měl větší štěstí v zakončení. Horní Bříza měla za první poločas tři obrovské šance, dvě z nich bravurně zneškodnil brankář Slavoje Bláha, ta třetí skončila na břevně. 

 

Ve 33. minutě se dostal k míči před velkým vápnem M. Macháček, který prudkou střelou překonal domácího brankáře Bláhu, ale jeho střelu nakonec zastavilo břevno, od něhož se míč odrazil těsně před brankovou čárou a žihelský obránce míč odkopl pryč.

 

Ve 38. minutě se do šance dostal opět aktivní M. Macháček, jeho přízemní střelu vychytal nohou brankář Bláha. O minutu později se znovu do šance dostal M. Macháček, který prošel přes dva obránce, ale jeho střelu znovu Bláha vychytal. 

 

První branku utkání vstřelil ve 41. minutě Jakub Nový, který postupoval středem hřiště, z pětadvaceti metrů vypálil a jeho střelu k pravé tyči zastavila až síť za Šimandlem - 1:0!

 

Domácí Žihle tedy vstřelila gól do šatny a poločas vyhrála.

"Pyro není zločin," říkali si fanoušci Břízy, kteří zasypali hřiště dýmovnicemi

Ve druhé půli už si Bříza žádnou velkou šanci nevytvořila, kromě pár střel, které šli mimo tři tyče.

 

Ve 46. minutě zahrála Žihle malou domů, kterou Bláha chytil do rukavic, ale rozhodčí ani pomezní nereagovali a hru nechali plynout dál. 

 

Dvě minuty nato vychytal reflexivním zákrokem L. Šimandl žihelského Brože, který prošel mezi obránci a vystřelil.

 

V 57. minutě se do šance dostala Horní Bříza. P. Chocholatý byl faulován na středu hřiště. Míč si postavil J. Sedlecký, který nahrával na M. Macháčka, jenž našel přesně J. Kračka. Jeho střela šla přímo do brankáře Bláhy, který s ní neměl žádný problém. 

 

V 85. minutě fauloval S. Rous žihelského Romanovskyyho. Po druhé žluté a následné červené musel opustit hřiště. Posledních pět minut utkání musela tedy Bříza dohrávat o deseti hráčích. Z následné standardky vstřelil branku Jiří Masopust, když jeho pokus ještě mírně ztečoval M. Paukner a střela zapadla k pravé tyči L. Šimandla.

 

Závěr utkání pokazili fanoušci hostů, kteří naházeli na hřiště dýmovnice a po zápase dokonce chtěli vyvolat nějaký fyzický konflikt. Fanoušky nakonec musela zkrotit policie!

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí: Do utkání jsme šli s tím, že nesmíme na domácí půdě ztrácet body, když je venku nezískáváme. I když jsme hráli s vedoucím týmem tabulky. Museli jsme napravit to, co jsme nezískali minulý týden. Kluci bojovali jeden za druhého a nikdo nevypustil jediný balón.

SK Horní Bříza
Lucie Sedláčová, vedoucí týmu: Do Žihle jsme odjížděli s jasným cílem zvítězit. Bohužel jsme neproměnily naše jasné tři tutovky a s tím vyhrát nemůžeme. Žihle nás vyškolila v produktivitě, když ze dvou střelou vstřelila dvě branky. V zápase jsme byli většinu utkání lepším týmem, ale více štěstí měli domácí a získali důležité tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - T. Rambousek [-] , J. Brož [-] (56. S. Peterka [-] ) , J. Masopust [-] , L. Rázek [-] , M. Kaľata [-] , T. Krofta [-] , J. Nový [-] , Z. Vukliševič [-] , J. Bulín [-] , M. Romanovskyy [-] (85. R. Otcovský [-] )

SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - J. Sedlecký [-] , J. Kraček [-] , P. Chocholatý [-] (67. M. Vrla [-] ) , L. Janka [-] , T. Lomoz [-] (81. J. Paukner [-] ) , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] (60. Z. Netáhlo [-] ) , M. Paukner [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-]

ŽK: 58. T. Rambousek , 82. M. Romanovskyy - 34. S. Rous , 82. L. Janka . ČK: 86. S. Rous .
Hráči zápasu: J. Bláha , J. Nový , L. Rázek - M. Macháček .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Duda Václav - VOLF Michal, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.