Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačejov porazil Košutku a přeskočil ji v tabulce


Branky


0

Košutka po snovém startu do jarní části podlehla minulý víkend Mochtínu a v Pačejově se chtěla vrátit na vítěznou vlnu. Domácí však byli proti a byli to právě oni, kdo si připsal důležité tři body. Report nám zaslal Tomáš Cihlář, který píše pro pačejovský web.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Panuška otevřel skóre, Macht hlavou vyrovnal

Pačejovu vyšel úvod zápasu a už ve 13. minutě šel do vedení po střele Vítka Panušky. Tvrdou umístěnou ránu vyrazil gólman Frémund na tyč a míč se poté od jeho hlavy odrazil do sítě - 1:0

 

Košutka mohla vzápětí vyrovnat, ale Tomáš Pekník zblízka přestřelil.

 

Na vyrovnání si hosté museli počkat až do 38. minuty. Přesně zahraný trestný kop našel hlavu Pavla Machta a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1!

 

Ticháček vrátil Pačejovu vedení, Štětina rozhodnul

Pěkný fotbal se hrál i po přestávce. V 59. minutě šel Lukáš Plánička sám na brankáře, ale s jeho slabou střelou si Frémund poradil.

 

V 65. minutě se Plánička pěkně uvolnil na křídle, našel ve vápně Vaška Kláska, ten trefil tyč a odražený míč poslal do sítě Josef Ticháček - 2:1!

 

V 68. minutě přišla další Pláničkova tutovka, ale opět bez gólového efektu.

 

Hosté pak zvýšili obrátky, ale jejich dvě příležitosti skončily na tyči a břevně Kozlíkovy svatyně.

 

Rozhodnutí přišlo v 79. minutě. Na trestný kop Josefa Hlůžka si naskočil nejmenší hráč na hřišti Michal Štětina a jeho hlavička skončila v síti - 3:1!

 

Výsledek si už domácí bez problémů pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Tomáš Cihlář, www.sokol.pacejov.eu: Vítězství je velmi cenné vzhledem k velkým potížím se sestavou. Košutka vůbec nebyla špatná, ale prokázali jsme asi větší vůli po vítězství.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Vyrovnané utkání, které bylo pro nás se smolným koncem. Nejenže jsme nastřelili dvě tyčky, ale kvůli zranění jsme museli střídat už dvakrát v první půli a jednou i o přestávce. Zkrátka se nám to nesešlo.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
J. Kozlík [-] - V. Panuška [-] , M. Štětina [-] , J. Hlůžek [-] , P. Polena [-] , V. Klásek [-] , L. Plánička [-] (90. Z. Voska [-] ) , J. Ticháček [-] , J. Fiřt [-] (86. F. Sedláček [-] ) , P. Pavelec [-] , P. Žák [-]

TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - K. Liška [-] , J. Chabr [-] , M. Jaroušek [-] (29. J. Pekník [-] ) , M. Primas [-] , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] , Z. Rolko [-] (81. J. Kastl [-] ) , D. Triner [-] , T. Pekník [-] (30. L. Kovařík [-] ) , F. Řežábek [-] (46. F. Fikar [-] )

ŽK: 43. K. Liška , 90. J. Chabr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - KŘÍŽ Lukáš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.