2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tlumačov oplatil Kralovicím porážku z pátého kola


Branky


0

V pátém kole vyhrály Kralovice 2:1. V kole dvacátém výsledek zůstal stejný, ale týmy se vystřídali. Tentokrát byl domácí Tlumačov a připsal si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martin Wolf spálil několik šancí na vstřelení úvodní branky

Od prvních minut bylo patrné, kdo v tomto utkání chce zvítězit. Byl to domácí Tlumačov, který měl více ze hry a i několik slibných příležitostí. V nejvíce šancích se objevil domácí snajpr Martin Wolf, ale ani jednu neproměnil. Proto poločas skončil nerozhodně, bez branek. Vše důležité se stalo až po přestávce.

Volín připravil Touše v posledních vteřinách zápasu o čisté konto

I druhý poločas patřil domácímu výběru, který na svého soupeře doslova vletěl, ale úvodní branku vstřelil až po hodině hry. Pěkný centr Leitla uklidil hlavou do brány Šotta Radek Šindelář1:0!

 

V závěru utkání přidali domácí druhý gól, který se nakonec ukázal jako vítězný. Čtyři minuty před koncem se totiž po rohovém kopu ve vápně nejlépe zorientoval střídající Ondřej Polák a dal domácím klid na kopačky - 2:0!

 

Kralovice v utkání moc šancí neměly a spoléhaly hlavně na rychlé protiútoky. Jeden takový hosté proměnili v branku, která však přišla příliš pozdě. V 90. minutě snižoval Filip Volín na konečných 2:1 pro domácí Tlumačov.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
František Copák, hráč: Utkání s Kralovicemi nebylo jednoduché. Věděli jsme, že Kralovice budou houževnatý tým. První utkání jsme s nimi prohráli a doma jsme jim porážku chtěli vrátit, což se nám také podařilo.




Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , M. Tesař [-] , R. Šindelář [-] , L. Hruška [-] - F. Copák [-] (88. L. Mikeš [-] ) , L. Leitl [-] , J. Brichcín [-] (66. J. Šmirkl [-] ) , M. Wolf [-] (78. O. Polák [-] ) - M. Frček [-] (63. Z. Bláha [-] ) , J. Šot [-] (87. J. Forst [-] ) -

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - V. Ježek [-] , M. Řenč [-] , F. Volín [-] , L. Milan [-] , M. Horyna [-] , J. Vlk [-] , M. Chvosta [-] , P. Bulín [-] , O. Dušička [-] , M. Bulín [-]

Hráči zápasu: R. Šindelář .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Říha Zdeněk - PETRŽÍLKA Jiří, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.