1:2
(1:1)
10. M. Zdeněk
70. J. Bešta (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

29.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec si pokračování v krajském přeboru komplikuje


Branky


22. M. Zítek - 10. M. Zdeněk , 70. J. Bešta (p.)
0

Přeštice vyloupily plzeňský Bolevec, který se opět přiblížil baráži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nahoru dolů

Přeštice vlétly na svého soupeře, který na jaře straší protivníky především výborně propracovanými protiútoky, které zvládne dokombinovat až do prázdné branky, od prvních minut a uzavřely Bolevec na vlastní polovině. Aktivní hra přinesla ovoce již v desáté minutě, kdy s míčem na noze protancoval k vápnu Michal Zdeněk a přízemní střelou nachytal gólmana Körnera, který zůstal přikovaný na čáře.

Vyrovnání přišlo pár minut nato. Bublík vysunul na křídle Fryčka, jehož vysoký centr nadzvedl jeden z přeštických obránců pouze za sebe, kde už stál Martin Zítek a hlavou přehodil hostujícího brankáře.

Domácí dokonce mohli převrátit skóre na vlastní stranu, ale samostatný nájezd Bublíka se zakončujícím Bublíkem vychytal gólman Kašpar, který si následně počkal i na hlavičku Michala Pelnáře, kterou schoval do svých rukavic. 

Rozhodla penalta

Hned po úvodním hvizdu se mohli domácí fanoušci radovat. K míči se dostal Jan Fryček, který svým centrem našel ve vápně volného Pelnáře, jehož hlavičku ovšem opět zkrotil gólman Kašpar, který držel naděje svého týmu na tři body permanentně nad vodou. 

Z gólu se nemohl radovat ani minule třígólový Jan Pavlík, kterému tentokrát nebylo přáno a jeho pokus zblokovala domácí obrana ještě před gólmanem Körnerem. A tak si vzal slovo Jakub Bešta, který vypíchl míč ve vápně váhajícíu Šneiderovi, který poté přeštickému záložníkovi přišlápl patu a sudí Maroušek ukázal na značku pokutového kopu. Míč si uzmul sám faulovaný Bešta a poslal míč přesně k levé tyčce bolevecké branky, čímž stanovil konečné skóre 1:2, které odolalo i závěrečnému domácímu tlaku.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, kapitán domácích: "Přeštice byly v úvodu lepší, ale poté jsme vyrovnali a měli ještě nějaké další šance. Ve druhém poločase byla hra celkem vyrovnaná, ale poté jsme vyrobili hloupou penaltu, která nakonec rozhodla."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "My máme s Bolevcem pravidelně problémy, jelikož se jedná o nepříjemný, bojovný a houževnatý mančaft. Tentokrát jsme si s ním ale poradili a i když výkon nebyl bůhvíjaký, tak jsme si tři body odvezli."



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - M. Zítek [-] (84. M. Hackr [-] ) , M. Fictum [-] (70. P. Greif [-] ) , J. Hibler [-] , J. Fryček [-] (81. J. Sušánka [-] ) , D. Štolle [-] , M. Pelnář [-] , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , M. Bublík [-]

FK ROBSTAV
O. Kašpar [-] - V. Krušina [-] , S. Turek [-] , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] - J. Bešta [-] , J. Přibáň [-] , M. Zdeněk [-] (63. Z. Sýkora [-] ) , I. Blahoudek [-] (83. T. Přibáň [-] ) - J. Pavlík [-] , P. Lambor [-] (87. V. Uzlík [-] )

ŽK: 59. D. Štolle .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - KŘÍŽ Lukáš, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.