0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín předvedl výborný výkon a zvítězil


Branky


6. P. Bendl , 10. M. Vohrna , 80. V. Lisý
0

Vejprnice sehrály proti Petřínu kvalitní utkání, ze kterého ale odešly s prázdnou - plzeňský Petřín totiž zahrál výborně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty patřily Plzni

Petřín již jistojistě postupuje do divize, ale pojem "petřínské začátky" zůstane v krajském přeboru soupeře strašit i v další sezóně. Své o tom po pětadvacátém kole ví hráči Vejprnic, kteří se nestačili rozkoukat a už prohrávali 0:2. 

V 6. minutě po levém křídle upláchl Jiří Hartl a na jeho pas si na penaltový puntík odskočil Petr Bendl, který svou levačkou zametl balón za záda mladého Jakuba Vavríka. O čtyři minuty později dostal až neuvěřitelně moc prostoru ve vápně Marek Vohrna, kdy jakoby se domácí stopeři leknuli jeho vypracovaných paží a rozestoupili se od něj, což petřínskému sniperovi učinilo zakončení mnohem pohodlnějším a druhá branka byla na světě.

Po rohovém kopu poté mohl snížit na rozdíl jediné branky Lukáš Paul, ale Tomáš Pfleger se zaskvěl parádním zákrokem a míč zastavil na brankové čáře. 

Hostům se dařilo

Petřín poté kontroloval hru a ukazoval zkušenosti, které ho dovedly až na první místo v tabulce. Navíc i nadále dokázal hrozit, jako například po důrazném pokusu Marka Vohrny, po kterém ovšem vytáhl krásný zákrok Jakub Vavrík. Svou šanci poté nevyužil slávistický Jakub Mašek, který po standardní situaci vyplaval sám na zadní tyči, ale jeho hlavička mířila jen doprostřed branky.

V 80. minutě pojistil výhru ještě Václav Lisý, na kterého nesklapla nalíčená ofsajdová past, a jeho pokus hlavou tak skončil v síti.

V samotném závěru ještě mohl skórovat Adam Kolář, který svůj samostatný únik ovšem zhatil předkopnutím míče, který poté sebral petřínský gólman Pfleger. 



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Do utkání jsme nevstoupili herně špatně, ale kvalita Petřína je na jiné úrovni a během deseti minut šel do dvoubrankového vedení a poté již kontroloval zápas. My jsme své šance neproměnili a když soupeř dal v závěru na 3:0, tak bylo rozhodnuto a zasloužené výhře hostů."

SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér hostů: "Vyhráli jsme zaslouženě a oproti minulému týdnu jsme hráli opravdu dobře. Odnesly to Vejprnice, které nehrály vůbec špatně, ale nám se dnes dařilo výborně, za což jsem rád."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - T. Lhotka [-] (59. P. Bárta [-] ) , L. Paul [-] , D. Křen [-] (79. D. Svoboda [-] ) , P. Davídek [-] (46. A. Kolář [-] ) , J. Mašek [-] , A. Ufrémund [-] (68. R. Křen [-] ) , F. Heindl [-] (76. K. Kýček [-] ) , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-]

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] (83. J. Levý [-] ) - P. Šmídl [-] , J. Hartl [-] , V. Lisý [-] (83. P. Hrabačka [-] ) , M. Vohrna [-] , P. Škarda [-] (59. J. Šulc [-] ) , M. Trojovský [-] , P. Bednář [-] (79. M. Štefl [-] ) , P. Bendl [-] (73. Z. Šimáně [-] ) , P. Papáček [-] , L. Zoubek [-]

ŽK: 59. T. Lhotka , 86. R. Křen - 82. P. Bendl , 85. M. Štefl , 87. M. Vohrna .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Mazanec Marek - PETRŽELKA František, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.