2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby se musely poklonit před Bolevcem


Branky


0

Bolevecká mašina začala po prospaném podzimu opět šlapat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Příjemné víkendové počasí přitáhlo na bolevecký pažit nejenom dvaadvacet fotbalistů, ale rovněž přes stovku diváků, které navnadila výhra na Rapidu z minulého týdne. To Luby přijely po rozpačitém výkonu proti Svéradicím, kdy se radovaly až po penaltovém rozstřelu.

 

Tady to ovšem vypadalo, že Luby chtějí rozhodnout již v první půli. Od prvních minut se hra přelévala ze strany na stranu, ale více střeleckých pokusů produkovali hosté, po střele Jeroma Colea, který se vrátil do základu, už to vypadalo na první změnu skóre, ale domácí obrana v čele s gólmanem Körnerem celou situaci nakonec vyřešila za cenu rohového kopu.

 

Skóre se tak měnilo na druhé straně. Volný přímý kop Lub odvrátil ve vápně Jan Sušánka na Michala Bublíka, který okamžitě vysunul do křídla Davida Humpála, který ovšem "z jedničky zmátl oba vracející se obránce Lub, když přenesl hru na druhé křídlo, odkud pelášil sám na branku Michal Pelnář a jeho umístěná střela znamenala vedení 1:0. Celá akce od vápna k vápnu netrvala ani deset vteřin.

Ledová sprcha hned v úvodu druhé půle

Luby o přestávce spřádaly plány na vyrovnání, které ovšem vzaly za své hned v 52. druhé minutě. Po laciné ztrátě míče ve středu pole přišel opět rychlý brejk a jak Bolevec ukázal v prvním poločase - takové situace on umí. Greif vyslal kolmicí do úprku znovu Pelnáře, který si ale ještě vyměnil balón s Martinem Zítkem a druhý jmenovaný nakonec střelou po zemi k pravé tyči navýšil vedení.

 

Hosté ve zbytku zápasu Bolevec zatlačily na vlastní polovinu, ale když ani šance Voráče a střídajícího Kvítka nebyly využity, bylo jasné, že Bolevec si připíše další tři body.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, kapitán domácích: "Myslím si, že to bylo pohledné utkání a diváci si museli přijít na své. My jsme šli do vedení na konci poločasu po krásném protiútoku, na začátku druhé půle jsme ho navýšili a poté nás Luby zatlačili, ale my jsme vedení ubránili."

TJ Start Luby
vyjádření hostů, luby-fotbal.cz: "Na zápas v Bolevci musíme co nejrychleji zapomenout. Měli jsme více ze hry, více střeleckých příležitostí, ale Bolevec dvakrát využil brejkové situace, které znamenaly vítězství 2:0."



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - L. Ficu [-] (77. M. Fictum [-] ) , J. Sušánka [-] , D. Štolle [-] , J. Šanoba [-] , M. Pelnář [-] (89. L. Běl [-] ) , D. Humpál [-] , O. Šnaider [-] , P. Greif [-] , M. Zítek [-] (85. M. Hackr [-] ) , M. Bublík [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] , F. Sýkora [-] - J. Voráč [-] (74. P. Kvítek [-] ) , K. Křížek [-] , V. Koželuh [-] , P. Čipera [-] - K. Švátora [-] (67. M. Hora [-] ) , J. Cole [-] , J. Nešpor [-] (67. D. Raišl [-] ) -

ŽK: 41. P. Greif , 59. L. Ficu , 67. M. Bublík - 45. J. Nešpor , 59. P. Čipera , 67. M. Vejskal , 67. J. Kalaš , 78. P. Kvítek , 82. M. Hora .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šiška Pavel - KŘEN Jiří, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.