2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:15

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domamil se veze na vítězné vlně


Branky


0

Fotbalisté Domamilu dokázali vyhrát druhý zápas po sobě, což se jim stalo v tomto ročníku poprvé. Navíc mohou poprvé slavit ze svými fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Domamil se po minulé výhře v Nových Syrovicích B odpoutala z poslední příčky a o první domácí výhru se tak chtěli domácí pokusit proti Koutům B, které připravily Opatov B o jejich letošní neporazitelnost. Na podzim souboj obou soupeřů vyzněl zcela jasně pro Kouty, které deklasovaly svého soupeře 5:0. Hosté dorazili do Domamily s torzem hráčů, ale posilněni výhrou nad vedoucím Opatovem. Ve 12. minutě toho hosté využili a šli Martinem Machátem do vedení -0:1. Jenže domácí se dočkali v 16. minutě vyrovnání, když se prosadil gólově Zdeněk Soukup -1:1. Oba týmy pak do konce poločasu měly šanci strhnout vedení, ale oba brankáři již žádný balón za svá záda nepustili, a tak se odešlo do kabin za nerozhodného stavu.

Zdeněk Soukup zařídil první domácí výhru

Domácí tým hned po změně stran zaskočil svého soupeře a ve 49. minutě poslal domácí poprvé do vedení Zdeněk Soukup -2:1. Potom přišla na řadu otevřená partie, kterou ale hosté nedokázali přetavit ve vyrovnávací branku, a tak mohlo třicet přítomných diváků slavit první domácí výhru svého celku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Domamil
Břínek Oldřich, předseda: Hosté byli na míči lepší, ale jen po šestnáctku. Domácí měli více gólových šancí. Dvě z nich proměnil Zdeněk Soukup.

SK Kouty B
Neumann František, trenér: Odehráli jsme špatné utkání, plné nepřesností a nedůrazu. Vůbec jsme se nesoustředili na hru. Oba góly jsme dostaly po našich chybách ve středu hřiště.



Sestavy


TJ Sokol Domamil
P. Pravec [-] - R. Menčík [-] , P. Brus [-] , M. Kovář [-] , Z. Soukup [-] , J. Růžička [-] , P. Šabatka [-] (17. T. Soukup [-] ) , P. Kovář [-] (80. P. Polenda [-] ) , T. Vyskot [-] , M. Dvořák [-] , P. Šabatka [-]

SK Kouty B
O. Veselý [-] - R. Veselý [-] , M. Machát [-] , M. Smejkal [-] , A. Dočekal [-] , R. Caha [-] , L. Paiskr [-] , R. Komínek [-] , L. Neuwirth [-] , P. Dočekal [-] , R. Pospíchal [-] (65. F. Neuman [-] )

ŽK: 82. P. Šabatka - 39. P. Dočekal , 61. R. Caha .
Hráči zápasu: J. Růžička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - JÁN Jiří, ŠPINKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.