3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník tentokrát doma zvítězil Musilovým hattrickem


Branky


2. J. Musil , 33. J. Musil , 60. J. Musil
0

Třebenice opět nedokázaly vobojovat první jarní body, když nestačily na Březník

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

V Březníku se představily dva týmy, kterým se vstup do jara nevyvedl a oba své úvodní zápasy prohrály. Hlavně nejvíce asi zaujala domácí porážka Třebenic se Smrkem. Třebenicím tak již nadobro utekla šance hrát o postup, ale určitě si chtěli v Březníku zpravit náladu. Podzimní duel mezi těmito soupeři skončil divokou remízou 4:4. Domácí tým se dostal rychle do vedení, kdy se ve 2. minutě prosadil Jakub Musil -1:0. Domácí pak svoji převahu vyjádřili opět Jakubem Musilem na 2:0 ve 33. minutě. Tak skončila i první půle.

Domácí skóre ještě navýšili opět Musilem

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil a pro uklidnění domácích čtyřicet přítomných diváků se potřetí v zápase trefil v 60. minutě  Jakub Musil a stanovil tak konečný výsledek zápasu na 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Trojan Josef, sekretář: Zápas začal obrovskou minelou hostujícího obránce při malé domů, kterou využil Musil už ve 2. minutě zápasu. Hra dál působila vyrovnaně, domácí však měli větší tutovky, na které měl čuch Musil a dokázal je v dalších dvou případech proměnit. A jelikož se dnes dařilo i v defenzivní fázi, především bránění nebezpečného Ondráčka, bereme dnes body zaslouženě."




Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - P. Sobotka [-] , D. Břoušek [-] - V. Franěk [-] , J. Krupička [-] - J. Musil [-] - D. Křivánek [-] , J. Zedníček [-] , T. Vyskočil [-] , L. Babčan [-] (15. M. Sýkora [-] ) , M. Požár [-] (88. M. Flesar [-] )

Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - M. Filipec [-] , R. Kunce [-] , J. Fiala [-] , P. Vrbka [-] , T. Ondráček [-] , J. Kučera [-] , M. Machát [-] , M. Ondráček [-] (63. L. Hrbáček [-] ) , L. Buchal [-] , V. Fiala [-]

ŽK: 82. D. Křivánek - 42. V. Fiala .
Hráči zápasu: J. Musil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - STANĚK Jaroslav (N), CEJPEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.