J. Tůma 17. (p.)
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenicím se na jaře daří, tři body si odvezly ze hřiště Slavče


Branky


17. J. Tůma (p.) - 31. J. Fencl , 33. P. Králík , 50. J. Homer (p.) , 87. J. Řimnáč
0

V jarní části se daří Ledenicím B, které si venku připsaly třetí jarní výhru. Domácí měli problémy se složením sestavy, do které musel naskočit i trenér Karel Brůha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tůma poslal Slavče do vedení, ale hosté odpověděli dvěma góly před odchodem do kabin

V sobotu odpoledne přivítala Slavče na svém hřišti Ledenice B. Domácí si v posledním zápase připsali první jarní body po výhře 1:0 nad Černým Dubem. To hosté z Ledenice prožívají povedený vstup do jara v úvodních třech zápasech získali 7 bodů z toho šest na venkovních hřištích.

 

V úvodních minutách to byli právě hosté, kteří dokazovali dobrou formu a vytvořili si mírnou převahu. Ta vyvrcholila šancí Fencla, ale hostující forvard skóre zápasu neotevřel. Domácí po této akci podnikl protiútok, po kterém přišel faul v hostující šestnátce a následovala penalta. K míči se postavil domácí špílmachr Tůma a poslal domácí do vedení – 1:0.

 

 

Vyrovnávací branka povzbudila domácí a hra se vyrovnala. Jenomže po půl hodině hry hosté znovu přidali a po rychlé brejkové akci vyrovnal Fencl – 1:1. O dvě minuty později poslal ledenický stoper Jindra do sóla kapitána Králíka a ten si v zakončení počínal chladnokrevně – 1:2. Tento stav vydržel na ukazateli skóre až do poločasové přestávky.

Ledenice navýšily vedení dalšími dvěma góly

Pokud chtěli domácí pomýšlet ve druhém poločase na brzké vyrovnání, pak jim vzala vítr z plachet akce hostí po pěti minutách hru druhé půle. Homer autovým vhazováním našel Králíka, ten si to namířil mezi dva domácí obránce, kteří jej ve vápně zastavili jen za cenu faulu a penalty se tak dočkali i hostující hráči. K exekuci se postavil Homer a s přehledem proměnil – 1:3.

 

 

Hra se poté rozkouskovala řadou faulů a nepřesností na obou stranách. Domácí si vytvořili převahu a dokázali vstřelit kontaktní branku. Ta ovšem pro ofsajd nebyla uznána. Poslední slovo tak měly Ledenice. Tři minuty před koncem se dostal k centru do vápna Řimnáč, pohotově si míč zpracoval poslal počtvrté do sítě Slavče. Ledenice B si tak při třetím jarním výjezdu odvezly všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice B
Jan Fencl (hráč): "Zpočátku zápasu jsme měli převahu, ale nedokázali jsme se prosadit gólově. Domácí šli do vedení z pokutového kopu, ale nám se podařilo odpovědět před odchodem do šaten dvěma slepenými góly. Poté nám vyšel vstup do druhé poločasu, kdy jsme přidali třetí branku. Domácí byli aktivnější, ale kontaktní gólu se nedočkali. Naopak v závěru zápasu jsme pečetili naše vítězství čtvrtým gólem."



Sestavy


TJ Slavče
V. Graňo [-] - K. Brůha [-] , T. Vach [-] , D. Mrkvička [-] , P. Nocar [-] , J. Tácha [-] - M. Dvořák [-] , J. Tůma [-] , C. Silva [-] - R. Brousek [-] - P. Němec [-]

TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - S. Jindra [-] , D. Fyrbach [-] , J. Čech [-] , D. Borovka [-] - T. Lamáček [-] , P. Králík [-] , J. Řimnáč [-] - J. Homer [-] , J. Fencl [-] , F. Kopecký [-]

Hráči zápasu: J. Čech , J. Řimnáč .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - ŠVALB Tomáš (N), KOBLASA Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.