2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:30

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov si odvezl bod ze hřiště Ledenic


Branky


0

Ledenice B šly proti Rudolfovu B dvakrát do vedení, ale hosté dokázali pokaždé vyrovnat. Oba týmy si tak po remíze 2:2 body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

První jarní zápas čekal na hráče Rudolfova B, kteří zajížděli na hřiště Ledenic. Domácí sice dostali minulý víkend sedm branek na hřišti Trhových Svinů B. Jenomže v týdnu kvůli neoprávněnému startu Jana Gažáka z T. Svinů, byl zápas kontumován v jejich prospěch. 

 

Zápas začali lépe domácí hráči a po rohovém kopu je už v 5. minutě poslal přesnou hlavičkou do vedení Fencl - 1:0. Hostům trvalo než se dostali do zápasu a byla na nich vidět určitá nerozehranost po zimní pauze. Po čtvrt hodině hry se však hra vyrovnala a do šancí se pomalu začali dostávat hosté z Rudolfova. Těm se povedlo vyrovnat ve 35. minutě, když se prezentoval individuální akcí Pfleger a střelou z hranice velkého vápna mířil přesně k tyči Maříkovi branky - 1:1.

 

Před odchodem do kabin se hosté ještě dostali do dvou brankových příležitostí, které mohly strhnout vedení na jejich stranu, ale branky už nepadly. Poločas tak skončil remízou 1:1.

Hosté odpověděli na branku Fencla čtvrt hodiny před koncem

Druhý poločas začal vyrovnaně. Místy bylo k vidění hodně nepřesností na obou stranách. Fotbalovou nudu rozčísla po hodině hry další gólová akce domácího týmu. Po chybě v hostující rozehrávce přišel centr z levé strany a v zakončení se opět nemýlil Fencl, který vrátil domácím Ledenicím vedení 2:1.

 

Hosté však nesložili zbraně a v 77. minutě se po pohledné akci dočkali vyrovnání. Sládek zatáhl míč na pravě straně, odcentroval a hlavou se krásně trefil Machovec - 2:2. V závěrečných minutách pak podržel Rudolfov brankář Brůha, který vytáhl dvě nebezpečné střely domácích hráčů. Zápas tak dospěl k remíze 2:2, která vyhovuje vzhledem k postavení v tabulce spíše domácímu týmu. 



Ohlasy k zápasu



SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Máme velký tréninkový deficit a bylo vidět kdo má natrénováno a kdo ne. Navíc nás trápí velká marodka. Na ten počet lidí co chyběl jsme s bodem spokojený. Šance byly na obou stranách a výsledná remíza odpovídá průběhu zápasu."



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - D. Fyrbach [-] , J. Řimnáč [-] , M. Kopáček [-] - R. Kučera [-] , V. Babka [-] , M. Kožant [-] , S. Jindra [-] - J. Fencl [-] , F. Kopecký [-] , T. Lamáček [-]

SK Rudolfov B
O. Brůha [-] - R. Tyrpák [-] , V. Dvořák [-] , F. Pouzar [-] , J. Pech [-] - M. Pfleger [-] , J. Machovec [-] , M. Sládek [-] , M. Žoček [-] - J. Trefný [-] , F. Pecha [-]

ŽK: 18. M. Kopáček - 40. M. Žoček , 62. M. Pfleger .
Hráči zápasu: J. Fencl - R. Tyrpák , J. Machovec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - ČECH Jaroslav (N), KROUFEK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.